71 Hediye Sahiplerine Teslim Edildi

71 Hediye Sahiplerine Teslim Edildi

Kandemirler Alışveriş Merkezi (AVM) 9?uncu kuruluş yıldönümüne özel düzenlediği hediye çekilişinde hediye kazanan talihliler hediyelerini aldılar.

HEDİYELERİNİ ALDILAR
Gıda alışverişinde Kırıkkale?deki öncü kuruluşlarından birisi olan Kandemirler AVM, 9?cu kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlediği kampanyada müşterilerini adeta hediye yağmuruna tuttu. 20 Ekim 2011 ? 31 Ocak 2012 tarihleri arasında yapılan hediye kampanyası sona erdi. Kampanyanın sona ermesi dolayısıyla önceki gün çekiliş sonucu hediye almaya hak kazanan vatandaşlar hediyelerini. aldılar. Kandemirler merkez mağazada 71 hediye sahiplerine teslim edildi.
 
TEŞEKKÜR ETTİLER
Her 30 TL?lik alışveriş sonrasında müşterilere verilen hediye çeklerinde yer alan barkot numaralarına göre 2 adet Fıat Panda 5 adet Buzdolabı, 5 adet bulaşık makinesi ve 5 adet LCD TV talihlilere teslim edildi. Fıat Panda kazanan talihliler Hasan Şener ve Mustafa Şenol ? Kandemirler A.V.M?nin 9?uncu yıl dönümünde bizlere hediye kazanmamız sağladıkları için teşekkür ediyoruz. Bize çıkacağını hiç tahmin etmiyorduk ancak çekiliş sonucunda listede isimi gördük Kandemirler A.V.M?nin Kırıkkale halkına göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunduklarını ifade ettiler.
 
ÖRNEK OLMALI
Otomobilden televizyona kadar yüzlerce hediyenin talihlileri ile buluştuğu törende müşterilerine kazandırmanın gururunu yaşayan Kandemirler AVM yönetimi ise vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek hediyelerinin hayırlı olmasını dilediler. Çekilişin adil bir şekilde gerçekleştirilmesinden duydukları memnuniyeti dilme getiren bazı vatandaşlar ise ?Kırıkkale halkına yüzlerce hediye dağıtarak ihtiyaç sahiplerine de ulaşan Kandemirler AVM örnek olmalıdır? dediler.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ