71 Kırıkkalespor hepimizin takımı

71 Kırıkkalespor hepimizin takımı

HAVA BULANMAYINCA DURULMUYOR

HAVA BULANMAYINCA DURULMUYOR

71 Kırıkkalespor hepimizin takımı

Birkaç haftadır alınan kötü sonuçlar neticesinde artan protestolar, Cumartesi günü 71 Kırıkkalespor ile Tire 1922 Spor arasında oynanan maçtan sonra da tekrarlanınca ortam iyice gerildi. Tartışmaların ardından toplanan tribün liderleri ve Başkan Karakuş, ortak açıklama yaptılar: ?71 Kırıkkalespor hepimizin takımı, ona hep birlikte sahip çıkacağız.?

TAKIM İYİYE GİDİYOR

Baştan sona Kırıkkalespor´un üstün oynamasına ve goller kaçırmasına rağmen, hakemin de vermediği iki penaltı pozisyonuyla 0-0 biten maç sonunda yönetim aleyhine tezahüratlar başlayınca bazı yöneticiler, takımın güzel futbol oynadığını ve toparlanma sürecine girdiğini, bunu baltalamaya kimsenin hakkı olmadığını belirterek taraftarlarla tartıştılar.

BU GÜNLERİN SEBEBİ KAYYUM YÖNETİMİDİR

Özellikle bir iki taraftar grubunun tetiklediği olayların ?birilerinin? kışkırtması sonucu meydana geldiğini ifade eden yöneticiler, ?Bu takımı biz kurmadık. Bu futbolcuları biz almadık. Sezon başındaki kampta futbolcular çalışma yapmak yerine otelde yiyip içip tatil yaptılar. Teknik Direktörümüz şimdi bu futbolcularımızı toparlamayla uğraşıyor. Kiminin 5-10 kilo fazlası, kiminin de antrenman eksiği var? şeklinde konuştular.

YÖNETİM KAVGASI TAKIMI ÇOK YIPRATTI

Tek isteklerinin Kırıkkalespor´un başarısını görmek olduğunu beyan eden tribün liderleri de, ?Yönetim kavgası takımı çok yıprattı. Biz istiyoruz ki, parası pulu olan bir yönetim takımımızın başında olsun. Artık başarı ve başarılar istiyoruz. Geçen seneki ruh geri gelsin? şeklinde konuştular.

TATLIYA BAĞLANDI

Maç sonundaki tartışmanın ardından Kulüp Başkanı Metin Karakuş´un davetiyle kulüp binasına çıkarak burada bir toplantı yapan tribün liderleri toplantının ardından birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Hep birlikte fotoğraf çektirip destek sözü veren tribün liderleri, bundaki sonraki maçlarda Kırıkkalespor´un daha başarılı olacağına inandıklarını kaydettiler.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ