7 Haziran´dan sonra AKP´nin ayarı iyice kaçtı

7 Haziran´dan sonra AKP´nin ayarı iyice kaçtı

1 KASIM´DA MİLLET İKTİDARA TAŞINACAK

7 Haziran´dan sonra AKP´nin ayarı iyice kaçtı

2002´den beri ülkeyi yöneten iktidarın Türkiye´yi içinden çıkılmaz bir bataklığa sürüklediğini kaydeden MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, ?Hele hele 7 Haziran sonrası AKP´nin ayarı iyice kaçtı. Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar? dedi.

AKP´NİN AYARINI MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ VERECEKTİR

Daha önce en az bir kez AKP´ye oy vermiş vatandaşların bile AKP´nin ne yapmaya çalıştığı konusunda herhangi biri fikirlerinin olmadığını ifade eden Öztürk, ?AKP ülkeyi öyle içinden çıkılmaz bir hal getirdi ki, bugüne kadar partilerine yönelik en ufak eleştiriyi bile kabul etmeyen AKP seçmeni de ?illallah etti´. Kendi seçmenleri bile AKP için, ?Çok şımardılar. Milleti tanımayan, tepeden bakan siyasetçiyle işimiz olmaz. Bu AKP´nin ayarı iyice kaçtı´ şeklinde ifadeler kullanıyorlar. AKP´nin kaçan bu ayarını Türk Milleti ve Türk Milletinin temsilcisi Milliyetçi Hareket Partisi verecektir? diye konuştu.

1 KASIM´DA MİLLET İKTİDARA TAŞINACAK

1 Kasım´da milletin iktidara taşınacağını ifade eden Öztürk, ?Türk Milleti ifadesini bir kere bile kullanmayanlar sürekli ?Milli İrade´den bahsediyorlar. Asıl milli irade 1 Kasım seçimlerinde tecelli edecektir? diye konuştu. ?Her fırsatta din tüccarlığı yapanlar Çözüm Süreci adı altında dinsiz PKK ile muhatap olup, masum, Müslüman Kürt kardeşlerimizi hiçe sayıp, bu işten en büyük zararı da bu Kürt kardeşlerimizin almasına yol açmıştır? dedi. ?Çözüm Süreci bahanesiyle güvenlik kuvvetlerimizin ellerini kollarını bağlayan AKP iktidarı, terör örgütünü dağdan şehirlere indirmiş, şehirde yaptıkları her türlü kanunsuzluğa da göz yummuştur. İki aydır verdiğimiz şehitler de bunun ispatıdır? şeklinde konuşan Öztürk, ?Bugün akana her damla kanda AKP´nin mesuliyeti vardır? dedi.

BUNLARDAN NE BEKLENİR Kİ?

Türk Milletinin adı konulmayan bir ekonomik kriz yaşadığını vurgulayan MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, AKP iktidarı döneminde bir mum gibi eriyen maaşların emekli ve asgari ücretliyi açlık, işçi ve memuru da yoksulluk sınırının çok altlarında bir yerlere indirdiğini kaydederek, ?Üç kuruş maaşla ayın sonun getirmeye çalışanların para babaları, ağa babaları yok ki, evlerinde milyon dolarlarla dans etsinler! Adamlar o denli şımardılar ki, bir tane bile ekonomik çalışmaları yok! Taşeron vasıtasıyla çalışanların, asgari ücretle çalışanların bile maaşlarından vergi kesen bir zihniyetten başka ne beklenebilir ki?? diyerek tepkisini ifade etti.

AKP ELİTLER VE PARA BABALARI PARTİSİ

AKP´nin elitler ve para babaları partisi haline geldiğini kaydeden Öztürk, ?O kadar ki, parti yöneticileri bile halkın istediği değil, para babalarının istediği isimlerden oluşuyor. Halktan bu kadar kopuk bir partiye halk da gereken cevabı 1 Kasım seçimlerinde verecektir? diye konuştu. Öztürk sözlerine şöyle devam etti: ?Ücretli Öğretmenliğin ne olduğunu bizler AKP döneminde öğrendik. Yeterince Kadrolu Öğretmen atamayan AKP iktidarı, Ücretli Öğretmenlere üç kuruşa kölelik yaptırıyor. Böyle giderse çalışanların büyük çoğunluğu emeklilik hakkını elde edemeden hayata gözlerini yumacak. Gerek emeklilik yaşı, gerekse emekli maaşları bunca emekliyi hiçe saydıklarının en bariz göstergesidir? dedi.

TORPİL VE ADAM KAYIRMACILIK ADETA RESMİ HALE GELDİ

Torpil ve adam kayırmacılığın adeta resmi hale geldiğini de ifade eden Öztürk, ?Milli Eğitimi getirdikleri durum ortada. Üç güne bir idarecisi değişen okullar var! Liyakat umurlarında değil! Partili olmayan bir üniversite mezunu, onların gözünde ilkokul mezunu bir partiliden daha kıymetsiz! Bu her kurumda böyle? Özellikle İnfaz Koruma Memuru ve Mübaşir alımlarında yapılanlar AKP´nin niyetini ayan beyan ortaya sermektedir? diye konuştu. MHP iktidarında tüm bu yaşananların son bulacağını ifade eden Öztürk, ?1 Kasım´da MHP´nin iktidar olması halinde ülkeyi AKP´nin para babaları değil, Türk Milletinin bizzat kendisi yönetecektir? şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız