6 Şubat Depremi İçin Anma Programı Düzenlendi

6 Şubat Depremi İçin Anma Programı Düzenlendi

Asrın Felaketi 6 Şubat Depremi’nin yıl dönümünde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde Anma Programı düzenlendi

AFAD merkezinde gerçekleşen programda AFAD İl Müdürü Mustafa Türker’in bilgilendirme sunumu ve “6 Şubat Kısa Film” gösteriminin ardından depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu.

Asrın felaketinde 86 milyon vatandaşımızın 7’den 77’ye hemhal olduğuna dikkat çeken ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet dileyerek konuşmasına başlayan  Vali Makas “ Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Sadece deprem anındaki kurtarma çalışmalarında değil,deprem sonrasında dayanışmada da Yüce Türk Milleti tüm insanlığa örnek olmuştur.” dedi.

Konuşmasının devamında  Vali Makas “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” şiarıyla devletimiz önce insana kıymet veriyor. Yaralarımızı sarıyoruz ve tez zamanda da tamamen saracağız. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızı tekraren rahmetle anıyor, yaralanan vatandaşlarımıza şifalar ile uzun, sağlıklı bir ömür diliyorum. Rabbim Yüce Türk Milletinin birlik ve beraberliğini daim etsin. Aziz Milletimizi ve tüm insanlığı bu felaketlerden korusun.” dedi.

Programa, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen ve AFAD koordinasyon kurulu üyeleri katıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız