6 AY ÇALIŞIP 6 AY BOŞTA GEZİYORUZ

6 AY ÇALIŞIP 6 AY BOŞTA GEZİYORUZ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı önceki gün Yaygın Eğitimi Usta Öğreticiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği?ni ziyaret etti. Usta öğreticiler sorunları için dert yanarken, Kıratlı ise bu sorunlar ile bizzat ilgilenip, Başbakan Recep Tayyip E

KİMSENİN BEĞENMEDİĞİ 4C YE BİLE RAZIYIZ
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı önceki gün Yaygın Eğitimi Usta Öğreticiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği?ni ziyaret etti. Kıratlı?nın ziyaretinden memnun kaldıklarını söyleyen Yaygın Eğitimi Usta Öğreticiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Penpe Akgül, ?İş imkanlarımız sınırlı. 6 ay çalışıp 6 ay boşta geziyoruz. Çalıştığımız 6 aylık süreçte sigortamız yatıyor ama geriye kalan 6 ayda ise sigortamız yatmıyor. Emekli olma şansımız yok. Kimsenin beğenmediği 4C ye bile razıyız? diye konuştu.
 
KONUŞALIM VE BU SORUNU ÇÖZELİM
Yaygın Eğitimi Usta Öğreticiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Akgül ve üyelerin sıkıntılarını dinleyen Kıratlı, ?Bu sorunları kısa bir zamanda çözmek mümkün değil. Uzun uzun konuşmamız gerekiyor. Siz bütün sıkıntılarınızı bana rapor olarak gönderin. Bu raporu bizzat kendi elimle Başbakanımıza vereceğim. Valimizle konuşalım. Halk Eğitim Müdürümüzle de konuşalım ve bu sorunu çözelim? dedi. Kıratlı ayrıca, derneğin daha iyi bir yere ihtiyacı olduğunu ve bu yeri de kendisinin temin edeceğini söyledi.
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ