5´İNCİ GELENEKSEL FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ

5´İNCİ GELENEKSEL FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ

5´İNCİ GELENEKSEL FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ

Kırıkkale Belediyesi tarafından her yıl 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin yıl dönümünde geleneksel olarak gerçekleştirilen Fener Alayı Yürüyüşünün bu yıl 5.´incisi düzenlenecek. Bugün 19,30´da Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanından başlayacak olan Fener Alayı Yürüyüşü Atatürk Bulvarı ve Zafer Caddesinden devam edip meydanda sona erecek. Yürüyüşte şehitlerimiz anısına meşaleler yakılacak.
19,30´DA CUMHURİYET MEYDANINDA
Kırıkkale Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin yıl dönümünde geleneksel hale getirilen Fener Alayı Yürüyüşünün bu yıl 5´incisi gerçekleştirilecek. Bugün 19,30´da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanından başlayacak olan Fener Alayı Yürüyüşü Atatürk Bulvarı ve Zafer Caddesinden devam edip meydanda sona erecek. Şehitler anısına meşalelerin yakılacağı yürüyüşe katılımın son derece geniş olması bekleniyor. İl Protokolünün ve çok sayıda vatandaşın katıldığı fener alayı yürüyüşüne Garnizon Komutanlığına bağlı askerler ve Polis meslek yüksek okulunda öğrenim gören öğrenciler de katılıyor. Mehter Takımı eşliğinde gerçekleştirilecek yürüyüşte vatandaşlar Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde manevi atmosferi yaşayacak.
MANEVİ ATMOSFER
Türkiye´nin nüfusunda oranla en fazla şehit veren şehri olan Kırıkkale´de 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü münasebetiyle farklı bir atmosfer yaşandığını ifade eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ?Bu yıl 5´incisini gerçekleştireceğimiz Fener Alayı yürüyüşümüzde şehitlerimiz anısında meşaleler yakacağız. Çanakkale Zaferi, milletimizin, dünyanın süper güçleri karşısında verdiği varoluş mücadelesinde kararlılığının bir sonucudur. Bizlerde bu anlamlı günde Kırıkkale´de vatandaşlarımıza bu manevi atmosferi yaşatmak için fener alayı yürüyüşünü gerçekleştiriyoruz. Tüm vatandaşlarımızı saat 19,30´da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında bekliyoruz? dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız