5 yıldızlı otel gibi

5 yıldızlı otel gibi

İl Milli Eğitim Müdürü H. Ali Okur Öğretmenevi'nde yapılan yeni düzenlemeleri basın ile paylaştı. Girişte ve odalarda 5 yıldızlı otel konforuna ulaşan Öğretmenevi üst düzey bürokrasiyi dahi ağırlayacak kapasiteye sahip.

KIRIKKALE’YE YAKIŞIR

VİP odaları ve hijyen kuralları ile konforlu bir oteli anımsatan Öğretmenevi, her odada klima, temizlik görevlileri, televizyon ve buzdolabı gibi hizmetleri otel ve pansiyonlardan dahi düşük bir ücretle sunuyor. Konuya ilişkin olarak bir basın açıklaması yapan İl Milli Eğitim Müdürü H. Ali Okur özenle seçilen malzemeler ile tadilatın tamamlandığını ve görsel anlamda da Kırıkkale’ye yakışır bir Öğretmenevi dizaynı yapıldığını söyledi.

KISA SÜRE İÇİNDE YAPTIK

Değişime 2 yıl önce bahçe düzenlemesi ile başlayan öğretmenevi Müdürlüğü nezih bir çay bahçesine kavuştu. Gündüzleri ve akşamları bahçeye gelen aileler çaylarını içerken sohbet edip serin havanın ve doğaya yakınlığın keyfini yaşıyorlar. Bu yıl da Bina içi restorasyonu gerçekleşen öğretmen evi lokali, lokantası, çok amaçlı salonu ve oteli ile baştan aşağı modern hale getirildi. Milli Eğitim Müdür Okur “Amaç Milli Eğitim Camiasına boş zamanlarını huzur içinde geçirecekleri bir mekan oluşturmaktı. Bunu da 1 yıl gibi kısa bir zaman içinde gerçekleştirdik” dedi.

KAMU GÖREVLİLERİNE DAVET

Okur “Öğretmenevimizde sabah kahvaltısı ,öğle ve akşam yemekleri verilmeye başlandı. Kahvaltı saatleri sabah hafta içi saat 08-00-11-00 hafta sonu 09-00-12-00 arasında öğle yemeklerinde servis saat 12.00 başlıyor. Çok amaçlı salonumuzda nikah ve nişan törenlerimiz yapılabilecek” dedi. Müdür Okur ayrıca “Yenilenen odalarımızla konaklama hizmeti de vermeye başladık” dedi.  Hizmetlerinde hijyen ve temizliği ön planda tuttuklarını belirten Okur “Öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm kamu görevlilerini bu hizmetlerimizden yararlanmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü