5 günde 35 bin TL ceza

5 günde 35 bin TL ceza

Kırıkkale de Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri emniyet kemeri uygulaması kapsamında 5 günde 500 sürücüye 35 bin lira para cezası kesti.

4 AYRI NOKTADA UYGULUMA 
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi ekipleri tarafından 4 ayrı noktada yapılan emniyet kemeri uygulaması sürücülerin canını yaktı.Ülke genelinde seçilen pilot bölgelerde 1 Haziran 2013 tarihinde ugulaya konulan emniyet kemeri uygulamaları kapsamında Kırıkkale`de 5 gün içerisinde 500 sürücü durduruldu. Ekipler bu uygulamalarda sürücülere toplam 35 bin lira para cezası kesti.  Sürücülerin bir kısmı bu uygulamadan rahatsız olduklarını belirtirken, bazıları da uygulamanın son derece önemli ve geç kalınmış bir çalışma olduğunu söyledi.
ÖNLEMLER DEVAM EDECEK 
Kırıkkale Emniyek Müdürü Kadri Kartal, yaptığı açıklamada, emniyet kemeri uygulamasının ilerleyen günlerde artarak devam edeceğini belirterek, "Trafik polisinin amacı ceza yazmak değil. Şehir içi dahi olması halinde yola çıkan tüm sürücüler emniyet kemeri takarak kendi can güvenliklerini koruma altına almak durumunda. Amacımız halkımızın can güvenliğini korumak. Ceza işlemi ise caydırıcı bir uygulama. Bu kurala halkımız riayet etsin" dedi.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü