5. Etap TOKİ tamamlanıyor

5. Etap TOKİ tamamlanıyor

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde TOKİ konutları depreme en dayanıklı bölge seçilerek inşa ediliyor.

YAPIMI DEVAM EDİYOR

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde TOKİ konutları depreme en dayanıklı bölge seçilerek inşa ediliyor. 5. Etap TOKİ konutlarının yapımı sürürken, inşaat çalışmalarının sonuna yaklaşılıyor. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin şantiye alanını gezdi, incelemelerde bulundu, bilgiler aldı ve çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Konutların depreme dayanıklı bölgeye yapıldığı ve çok sağlam bir zemini olduğu vurgulandı.

KIRIKKALE MANZARALI

Başkan Tekin, konutların yapımı için seçilen bölge, şantiye alanındaki çalışmalar ve konutlarla ilgili bilgi vererek, “Yapmaz demişlerdi yaptık. Kırıkkale ve  Kızılırmak manzaralı. 5. Etap TOKİ evleri depreme dayanıklı, kayaların üzerinde bir şehir kuruldu. Konutlar tamamlanmak üzere. Yaşam merkezinin temeli atıldı, caminin ilk katının yapımı tamamlandı. Yakın zamanda hak sahiplerine teslim edilecek” dedi.

EN SAĞLAM KONUTLAR

Sosyal medya hesabından inşaat alanından görüntüler paylaşan Başkan Tekin, şantiye alanının nasıl bir bölgede olduğu, depreme dayanıklı olan yapısı ile ilgili görüntüler de paylaştı. Kırıkkale’de inşaat yeri bakımından belki de depreme en dayanıklı bölgede yapılan konutların çok yakın zamanda sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Bu özelliği ile Bahşılı 5. Etap TOKİ Konutları depreme en dayanıklı konutlar olarak gösteriliyor.

YAPAMAZ DEMİŞLERDİ

Öte yandan konutların yapıldığı bölgede yaşam merkezi, cami ve sosyal alanlar olacak. Tam bir kompleks alan içeren konutların bulunduğu bölgeyi cazibe merkezi haline getirmesi bekleniyor. Başkan Tekin, “Bize yapamaz demişlerdi ancak biz bunu da yaptık ve yapıyoruz. Bahşılı’ya hayırlı olsun” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız