500 kişiye iş

500 kişiye iş

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay'dan Kırıkkale için istihdam müjdesi. Başkan Akçay, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Milletvekillerinin girişimi ile çeşitli kurumlarda istihdam edilmek üzere ilk etapta 200 kişilik, toplamda ise 500 kişilik ko

ÖNEMLİ GELİŞME

Kırıkkaleli işsizlere AK Parti umut olmayla devam ediyor. Bugüne kadar çeşitli yöntem ve girişimlerle hastaneler başta olmak üzere bazı kurumlarda istihdam edilen işsizlere ilaveten yeni bir girişim ve çalışma başlatılıyor. AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’ın girişimleri ile Kırıkkale’de Merkez Belediyesi, İlçe Belediyeleri, Hastaneler, Kırıkkale Üniversitesi, Kaymakamlıklar, Müftülük, Orman İşletme, Kültür Müdürlüğü, Polis Meslek Yüksek Okulu ve benzer kurumlarda istihdam edilmek üzere ilk etapta 200 kişilik kontenjan elde edildi. Bu sayının ileriki safhalarda artacağı ve toplamda 500 kişilik bir istihdam oluşacağı açıklandı. 200 kişilik kontenjan tamam.

 

NE YAPABİLİRİZ ÇABASI

İl Başkanı Mürsel Akçay, konuyla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirmek maksadıyla basın açıklamasında bulundu. Akçay, “İlimizde hükümet olarak istihdamı artırmak amacıyla biz ne yapabiliriz diye girişimde bulunduk. İl Başkanlığı olarak devreye girdik, istihdama olanak sağlayacak bazı bakanlıklarımızı ve değerli bakanlarımızı ziyaret ettik. Genel müdürlerimiz ile görüştük. Temaslar kurduk ve İş Kur ve Halk Eğitim Merkezi gibi kurumlarla bağlantılı olarak istihdama imkan sağlayacak bir çalışmayı projelendirdik” dedi.

 

 

İSTİHDAM İMKANI SAĞLANACAK

İlgili kurumlarla sağlanan temas sayesinde koşulları önümüzdeki günlerde belli olacak ve açıklanacak bir proje geliştirildi. Proje sayesinde Kırıkkale’de Merkez Belediyesi, İlçe Belediyeleri, Hastaneler, Kırıkkale Üniversitesi, Kaymakamlıklar, Müftülük, Orman İşletme, Kültür Müdürlüğü, Polis Meslek Yüksek Okulu ve benzeri kurumlarda ilk etapta 200 kişilik bir kontenjanla istihdam sağlanacak. Daha sonra bu sayı toplamda 500 kişiyi bulabilecek. İl Başkanı Mürsel Akçay, bunun Kırıkkale için ne kadar önemli olduğunu bildiklerini söyledi ve “Bu çalışma ve proje ile Kırıkkalemize en güzel seçim sonuçları hediyesini vereceğiz inşallah” diye konuştu.

 

AKÇAY’DAN TEŞEKKÜR

Çalışmanın ana hatlarıyla bu şekilde olduğunu, detaylarının ileri günlerde duyurulacağını belirten Başkan Mürsel Akçay, kendilerine bu imkanı sağlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, ilgili kurumların Bakanları, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kaan Köksal ve Ramazan Can ile kendilerine yardımcı olan Genel Müdürler, ilgili kurumların bürokratları ve yöneticilerine teşekkür ederek, “Bize bu imkanı sağlayan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Beşir Atalay’a, bakanlarımıza, milletvekillerimize ve bürokratlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. Atalay’ın 200 kişi olan kontenjan sayısını 500 kişi yaptığı bildirildi.

 

KIRIKKALE’YE JEST OLACAK

Bu çalışma ile AK Parti Teşkilatı ve Hükümet, her seçimde büyük destek veren Kırıkkale’ye hem jest yapmış olacak hem de teşekkürlerini iletmiş olacak. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın da destek ve katkı verdiği çalışma ile Kırıkkaleliler desteklerine karşılık bulmuş olacaklar. Önümüzdeki günlerde bu çalışmanın detayları proje kapsamı, projenin nasıl yürütüleceği basın toplantısı ile duyurulacak.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız