500 eserlik sergi beğeni topladı

500 eserlik sergi beğeni topladı

Atatürk İlköğretim Okulu bünyesinde 300 eseri barındıran yılsonu sergisini düzenlenen törenle açıldı. Yağlı boya, karakalem ve ebru sanatı ile fotoğraf olmak üzere 500 eseri bünyesinde barındıran sergi ilgiyle gezildi.

FARKLI TEKNİKLERDEKİ RESİMLER
Farklı tekniklerde resim çalışmaları yaptık. Resim öğretmeni Hatice Genç, Tülay Fidan, Sibel Kılıçoğlu, “5- 6- 7 ve 8. sınıflar arasında geleneksel sanat ve modern sanat dallarında öğrencilerimize öğretilmesi gereken her şeyi öğretmeye çalıştık. Geleneksel sanat dallarından ebru, çini, minyatür kaligrafi sanatını öğrendiler. Eğitim ve öğretim yılı boyunca farklı tekniklerde resim çalışmaları yaptık” dediler.


SERGİYE YOĞUN İLGİ
Okul girişinde başlayan ve okul bahçesinde sergilenen resimler sergiyi gezen üst düzey yöneticilerin yanı sıra veliler tarafından beğeni topladı. Okul Müdürü Hüseayin Tamöz, her yıl geleneksel olarak düzenlenen sergiye katılan herkese teşekkür etti. Değişik resim türlerinin bir hafta okul bahçesinde sergileneceğini belirten Tamöz, bu konuda velileri bahçede bulunan sergiye davet etti. Öğrencilerin el emeği göz nuru resimlerin farklı bir boyutta olduğunu belirten Tamöz, ünlü Türk büyüklerinin resimlerinin olduğu panonun ilgi çektiğini bildirdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ