500 BİN TL KREDİ

500 BİN TL KREDİ

2936 ORTAĞIMIZA 500 BİN LİRA KREDİ KULLANDIRIYORUZ

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, Kooperatiflerinin 2936 ortaklarının olduğunu söyleyerek, “Kırıkkale’de ben esnafım diyen her kişinin 500 bin lira limiti hazır. Bu krediyi herkes alacak, kimse endişeye kapılmasın” dedi. 

FİNANSMAN SIKINTISI YAŞAMIYORUZ

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, Halk Bankası Şube Müdürü Orhan Yücel ve oda başkanları dün sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi. 

Burada basın mensuplarını bilgilendiren Kooperatif Başkanı Osman Cebeci, Kooperatifin 355 milyon finansmanı olduğunu söyleyerek, “Biz finansman sıkıntısı yaşamıyoruz. Türkiye’de Halk Bankası haricinde hiçbir banka normal şartlarda kredi kullandırmıyor. Kısa vadede çok düşük kredi kullandırıyor. Halk Bankası esnafın bankasıdır. Kooperatifte esnafın kooperatifidir. Para bankanın, destek hazinenin, dağıtmakta bizlerin görevidir”

BEN ESNAFIM DİYEN HER KİŞİYE KREDİ VERİYORUZ 

Son 1 yılda limitlerin artışı ile birlikte çok büyük yoğunluk oluştuğunun altını çizen Cebeci, ayda ortalama 400 esnafın talepte bulunduğunu söyleyerek, “Kırıkkale’de ben esnafım diyen her kişinin 500 bin lira limiti hazır. Bu krediyi herkes alacak, kimse endişeye kapılmasın. Finansmanda hiçbir sıkıntı yok. Tek sıkıntı aşırı talebin olmasıdır. Kooperatifimiz Türkiye’de ki bin kooperatif içerisinde ilk 50’lerin içerisinde olduğunu sizlere söylemek isterim. Kırıkkale’de ki en büyük STK’ların başında gelmektedir. 24 saat hizmet veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” 

1 YILDA 243 MİLYON DAĞITTIK 

12 ayda esnafa para dağıttıklarını dile getiren Cebeci, “Bu demek oluyor ki bizler doğru yoldayız. Süreci sağlıklı götürmeye çalışıyoruz. Bizim tek sıkıntımız esnafımızın 1 haftada alacağı parayı 1 ayda alıyor. Bunun sebebi ise yoğunluk. Düşük faizli krediyi halk bankasından kullanıyorsak, diğer hesaplarımızı da halk bankasından kullanın. Türkiye’de tek düşük faizli krediyi halk bankası veriyor” dedi. 

Halk Bankası Şube Müdürü Orhan Yücel ise banka faaliyetleri hakkında bilgi vererek, tüm esnafları Halk Bankası’na beklediklerini dile getirdi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız