50 yıl sonra nihayet!

50 yıl sonra nihayet!

YARIM ASIR SONRA DEĞİŞTİRİLDİ

50 yıl sonra nihayet!

Bahşılı´nın Küreboğazı köyünde, 50 yıl sonra köyün tamamının trafo ve elektrik direkleri değiştirildi. Köy Muhtarı Satılmış Ercan´ın uzun gayreti sonucu gelen yenilik, köylüleri oldukça mutlu etti.

YARIM ASIR SONRA DEĞİŞTİRİLDİ

Geçen yıllarda büyük sorunlar yaşayan ve köy içerisinde oluşan rüzgârdan dolayı sık sık elektriği kesilen Küreboğazı köyü, Muhtar Satılmış Ercan´ın yoğun çalışması sonucunda 50 yıl aradan sonra elektrik alanında yeniliğe kavuştu. Yarım asır sonra da olsa köylülerin feryadını duyan yetkililer, geçtiğimiz günlerde çalışma başlatarak köy içerisindeki bütün trafo ve elektrik direklerini değiştirdi.

ELEKTRİK KESİNTİLERİNE SON

Yapılan değişiklikler ve çalışmaların ardından konu hakkında açıklamalarda bulunan muhtar Ercan, ?Yaklaşık 50 yıldır değiştirilmeyen Küreboğazı köyümüzün sorunlu elektriği, köy girişinden çıkışına kadar olan sokak aydınlatmaları ev hatlarıyla trafolar komple değiştirildi. Aktif halde hayvancılıkla uğraşan 10 vatandaşımızın yaylalarına elektrik verildi. Özellikle yaz aylarında sık sık kesilen elektrik sorunumuz ortadan kalmış oldu? dedi.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu