5 bin öğrenciye tatil kitabı

5 bin öğrenciye tatil kitabı

TATİLİNİZİ İYİ DEĞERLENDİRİN

5 bin öğrenciye tatil kitabı

Kırıkkale Belediyesi, okullar tatile girmeden önce öğrencilerin yaz tatilini de kitap okuyarak geçirmelerini teşvik etmek amacıyla Kırıkkale merkez ilkokullarda öğrenim gören 5 bin öğrenciye tatil kitabı dağıttı.

DAĞITIM TAMAMLANDI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Belediyesi´nin ilköğretim öğrencilerine yönelik yaz tatilinde faydalanmalarını sağlamak amacıyla tatil kitabı hazırlattığını bildirdi. Kırıkkale´de bulunan ilköğretim okullarına 1 ve 4. sınıf öğrencilerine dağıtılmak üzere toplam 5 bin adet tatil kitabı hazırlattıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bu kitapların dağıtımının tamamlandığını ifade etti.

TATİLİNİZİ İYİ DEĞERLENDİRİN

Öğrencilerden yaz tatilinde oyun ve televizyon izlemenin yanında bol bol kitap okumaları tavsiyesinde de bulanan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, öğrencilerin daha verimli bir tatil geçirmelerini sağlamak maksadıyla tatil kitabı hazırlattıklarını kaydetti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tüm öğrencilere tatillerini iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.

EKSİKLİKLERİNİ KAPATMALILAR

Saygılı, ?Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bir eğitim öğretim sezonunu daha geride bıraktı. Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak çocuklarımızın tatil dönemini sadece dinlenme olarak değerlendirmemeleri, eksikliklerini kapatmak adına planlı bir çalışma ile boş zamanlarını değerlendirmeleri gerekir. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı