4 koldan proje

4 koldan proje

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş projeli çalışma modelini benimsediklerini söyledi. Kırbaş kabul edilen en son proje ile birlikte 4 projeyi aynı anda yürüttüklerini söyledi.

TOPLAMDA 10 PROJE

Her fırsatta kurum olarak benimsedikleri projeli çalışma modelini önemsediklerini, kurumların rutin olarak yaptıkları görevlerin haricinde başarılı olmak için bu hibelere ihtiyaçları olduğunu dile getiren İl Müdürü Recep Kırbaş, kurumların projeli çalışma modelini benimseyerek proje üretip uygulayarak başarılı olacaklarına inandığını söyledi. İl Müdürü Kırbaş Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak şimdiye kadar Ahiler Kalkınma Ajansından 7 proje uyguladıklarını ve yine 12 Kasım tarihinde açıklanan sonuçlarla 3 projenin daha geçerek bu sayının 10’a çıktığını belirtti.

 

 

SORUNLAR VE ÇÖZÜM YOLLARI

Kırbaş açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Hibe almaya hak kazanılan proje konuları sırasıyla İlk projemiz İl Gıda Tarım Müdürlüğünde çalışmakta olan Veteriner Hekimlere yönelik mesleki eğitim düzenlenmesi, ayrıca bütün ilçelerde bizzat üreticilerle birlikte hayvancılığın sorunları ile ilgili çalıştay düzenlenmesi, İkinci projemizde Keskine ait bütün mera alanlarının ıslahının planlanması tespiti ve konu ile ilgili eğitim çalışmaları düzenlenmesi, Üçüncü projemizde ise Bahşili İlçesinde hububat yetiştiriciliği sorunları ve çözüm yolları ile ilgilidir”

 

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

İl Müdürü Recep Kırbaş; “Proje konularının belirlenmesinde özellikle Kırıkkale’de tarımdan geçimini temin etmekte olan üreticilerimizin ihtiyaçları göz önüne alınmıştır. Bu çalışmalar aynı zamanda bir rapor niteliği taşır ve daha sonraki çalışma ve proje hazırlıklarında önemli bir değer ifade eder” dedi. Kırbaş çalışmalarının bütün hızıyla devam edeceğini bildirdi. Kırbaş ayrıca şu an hali hazırda yine Ahiler Kalkınma Ajansı doğrudan faaliyet desteği hibe programı ile Organik Tarım isimli projenin yürütülmekte olduğunu, Kalkınma Ajansından son geçen üç proje ile birlikte dört projenin aynı anda yürütüldüğünü belirtti.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız