46 yıldan beri adil düzen için mücadele ediyoruz

46 yıldan beri adil düzen için mücadele ediyoruz

MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI KURUMLARI GEZMEYE DEVAM EDİYOR

46 yıldan beri adil düzen için mücadele ediyoruz

SP-BBP Milli İttifakı'nın Kırıkkale adayları Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar'ı ziyaret etti. Daha sonra adliye içerisinde geçen adaylar, personellerden destek istediler.

SUÇ ORANLARINDA CİDDİ ARTIŞLAR VAR

Saadet Partisi-Büyük Birlik Partisi Mili İttifak adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar'ı makamında ziyaret etti. Saadet Partisi Yönetim Kurulu'nun da katıldığı ziyarette konuşan aday Faruk Vurgun, Saadet Partisi'nin temsil ettiği Milli Görüş olarak 46 yıldan beri adil düzenin ve adil bir paylaşımın sağlanması için mücadele ortaya koyduklarını ifade etti. Vurgun, Bu düşüncelere sahip teşkilatız. Adil paylaşımın yerine gelmesi için, parti olarak üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Özellikle son zamanlarda Kırıkkale'mizde ve Türkiye'de suç oranlarında ciddi bir şekilde artış gözlenmektedir. Adaletin üst seviyeye ulaştığı bir Kırıkkale ve Türkiye için Saadet Partisi olarak üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmek için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

SİYASİ PARTİLER DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİDİR

Ziyaretten dolayı milletvekili adaylarına teşekkür eden Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar ise, Siyasi partiler demokratik toplumun vazgeçilmez unsurlarıdır. Bizleri ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi adayları ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

MÜBAŞİRLER SIKINTILI

Daha sonra adliye çalışanları ile görüşen adaylar çalışanların dertlerini ve sıkıntılarını dinlediler. Mübaşirler adaylara çok mağdur durumda olduklarını ilettiler. Yargı paketlerinde yardımcı hizmetler sınıfında olan mübaşirlerin genel hizmetler sınıfına alınması için bir düzenleme yapılmasını istediler. Mübaşirler ”Ne memuruz ne hizmetliyiz arada kalmış durumdayız” diye sitem ettiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız