46 kişi daha sürü yönetimi elemanı oldu

46 kişi daha sürü yönetimi elemanı oldu

İŞKUR`DAN SÜRÜ YÖNETİM ELEMANI KURSU

46 kişi daha sürü yönetimi elemanı oldu

Aktif işgücü programları işbirliği protokolü kapsamında Keskin`de yürütülen ``Sürü Yönetimi Elemanı” Projesinde başarılı olan 46 kursiyere sertifikaları törenle verildi.

TÖREN DÜZENLENDİ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Keskin İlçe Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Kırıkkale İl Müdürlüğü işbirliğiyle Keskin ilçesinde gerçekleştirilen Sürü Yönetimi Elemanı kursunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları yapılan törenle verildi.  Törene, Keskin İlçe Kaymakamı İlker Özerk Özcan, Çalışma ve İş Kurumu Kırıkkale İl Müdürü Nazım Ulu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Keskin İlçe Müdürü Serdal Avcı, Halk Eğitim Merkezi Keskin İlçe Müdürü Mehmet Dündar, Kırıkkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Kürşat Ulusoy ve sertifikalı sürü yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

TEŞVİKLERDEN FAYDALANABİLECEKLER

Törende konuşan İlçe Kaymakamı İlker Özerk Özcan, kurs sonucunda belge almaya hak kazananları tebrik ederek, bu sertifika ile çeşitli teşviklerden faydalanabileceklerini söyledi. Projede desteğini veren İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu'ya ve emeği geçenlere teşekkür eden Özcan, bu tür projelerin ilçe açısından önemli olduğunu ve bundan böyle sürü sahiplerinin sürülerini daha bilinçli yöneteceğini ifade etti.

46 KİŞİ BAŞARI İLE TAMAMLADI

İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu ise işgücü piyasasında ihtiyaç duyulan meslekler için kişi yetiştirip istihdam edilebilirliklerini arttırmak amacıyla düzenlenen kurslarla İŞKUR'un önemli bir misyon üstlendiğini kaydetti. Ulu, 50 kişilik açılan Sürü Yönetimi Kursunu toplam 46 kişi başarı tamamlayarak belge almaya hak kazanmıştır, kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

265 KİŞİ FAYDALANIYOR

Ulu, Keskin' de 2015 yılı içerisinde çeşitli kurumlarla meslek edindirme kursu, Toplum Yararına Programı kapsamında 265 kişinin faydalandığını bundan sonrada ilçeye gerekli desteğin verileceğini belirtti. Tören yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü