450 MİLYON NEREYE HARCANDI

450 MİLYON NEREYE HARCANDI

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, belediyenin şişirme ihalelerle gelir gider bütçesini alt üst ettiğini söyledi. Belediye'nin 150 Milyon TL geliri, 450 Milyon TL borcu olduğunu belirten Yılmaz, Borcu yapanların başarısız olduğunu belirter

450 MİLYON NEREYE HARCANDI
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı olması durumunda, Kırıkkale Belediyesi’nin mevcut 450 Milyon TL borcunun nasıl kapatmayı düşünüyorsunuz sorusu üzerine açıklama yapan Yılmaz, gelir ve giderlerin eşit olarak dağıtılması durumunda bu kadar büyük borcun olmayacağını söyledi. Belediye’nin şişirme ihaleler yaparak işçi maaşlarını bile veremediğini belirten Yılmaz, mevcut gösterilen 150 Milyon TL’lik bütçenin nereye harcandığını kimsenin bilmediğini ve Başkan Korkmaz’ın bunları açıklaması gerektiğini bildirdi.

ŞİŞİRME İHALELER BELEDİYEYİ BATIRDI
Resmiyette açıklanan bu bütçenin dışında belediyeye önemli gelir geldiğini belirten Yılmaz, işçinin ve memurun maaşlarını aksatan bu sistemin artık Kırıkkale’den yok olması gerektiğini açıkladı.
Belediyenin şişirme ihalelerle gelir- gider bütçesini alt üst ettiğini belirten Yılmaz, Belediye’nin 150 Milyon TL geliri, 450 Milyon TL borcu olduğunu ifade etti. Borcu yapanların başarısız olduğunu belirterek, “Bu borç bizim dönemimizde kapanır, borç erbabın elinde değil” dedi. Yılmaz, bunların basit borçlar olduğunu ve ilk önce işçilerin maaşlarının verilmesi gerektiğini, sonra da şehir için çalışmaların yapılacağını kaydetti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız