44 öğrenci beyaz önlük giydi

44 öğrenci beyaz önlük giydi

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, Diş Hekimliği Fakülteleri'nde 7 profesör, 8 doçent, 14 yardımcı doçent ile hizmet verdiklerini söyledi. Rektör Yıldız, üniversite de en iddialı bölümlerinin başında Diş Hekimliği Fakültesi geldiğini bildirdi

BÜTÜN ALANLARDA İDDİALIYIZ

Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Diş Hekimliği Fakültesi tarafından, Diş Hekimliği Haftası kapsamında "Beyaz Önlük Giyme" töreni düzenlendi. 44 öğrenci beyaz önlük giyerken, Mavi salonunda düzenlenen törende konuşan KÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, KÜ`nün bütün alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da çok önemli birimlere sahip olduğunu söyledi.Diş hekimliği eğitiminin sağlık alanında ayrı bir yeri olduğunu belirten Rektör Yıldız, Öğrencilerimizin gelecekte başarılı işlere imza atacağından eminim. Sağlık alanında Kırıkkale Üniversitesi olarak iddialı olmak istiyoruz. Bu Fakültemiz, 2002 yılında kurulup 2007 yılında öğrenci almış bir fakültedir. Bu süre bakımından da bazı sıkıntılardan geçmiş ve bugün başlangıçta övünüleceğimiz noktalara gelmiştir” dedi.

 

BAŞARILAR DİLİYORUM

Beyaz önlüklerini giyerek, kliniğe adım atacak olan öğrencilere başarılar dileyen Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülkadir Şengün, Diş Hekimliği Fakültemizdeki bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Kendileri bizim için, beyaz önlükleri gibi gönüllerinin aklığını yansıtacak hizmetler vereceklerdir. Diş hekimliği haftasını Ülkemize, İlimize, Üniversitemiz hayırlı olmasını diliyorum. Diş sağlığının önemi çok büyüktür” şeklinde konuştu.

 

ACI TATLI GÜNLER YAŞADIK

Öğrenciler adına konuşma yapan Ahmet Can Kerimoğlu, eğitim öğretim yılları boyunca acı tatlı günler yaşadıklarını ve bu yaşadıkları günleri hiçbir zaman unutamayacaklarını dile getirdi. Program sonunda 1. Sınıf birincisi Reyhan Altınsoy, 2. Sınıf birincisi Nihal Tavukçu, 3. Sınıf birincisi Emel Yürekli, hediyeleri verildi. Son olarak Diş Hekimliği öğretim elamanları ve öğrencileri tarafından kısa konser verildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ