40 Köy 40 Basketbol Takımı Projesine destek

40 Köy 40 Basketbol Takımı Projesine destek

Beşiktaş ve Ülker basketbol takımlarının eski oyuncusu ve milli basketbolcu Mehmet Ali Tınay?dan, Kırıkkalegücüspor Kulübü Başkanı Güven Gündüz?ün yürüttüğü 40 Köy 40 Basketbol Takımı Projesine destek geldi. Tınay, proje de bir köyün araç gereçlerin gider

KASABASINDA 5 KÖY TAKIMI OLUŞTURULDU
Milli Basketbolcu Mehmet Ali Tınay, Kırıkkalegücüspor kulübüne 1 köyü karşılamak üzere maddi destekte bulundu. Kırıkkalegücüspor kulübü tarafından başlatılan ve şu ana kadar Kırıkkale merkez Ahılı köyü, Balışeyh Kulaksız Kasabası, Keskin Ceritmüminli Köyü, Sulakyurt İmamoğlu Çeşmesi Köyü, Sulakyurt Güzelyurt Kasabasında 5 köy takımı oluşturuldu. Oluşturulan takımlara ise destekler gelmeye başladı.Kanada Montreal?de İşadamı olan ve Beşiktaş, Ülker ve İTÜ gibi köklü basketbol kulüplerinde oynamış eski milli basketbolcu Mehmet Ali Tınay, 40 köy 40 basketbol takımı projesine bir köyü karşılayarak maddi destekte bulunacağını açıkladı.
 
PROJEMİZ BİR SORUMLULUK PROJESİDİR
Kırıkkalegücüspor Kulübü Başkanı Güven Gündüz ile irtibata geçen Tınay 1 köy karşılığı maddi desteği vereceğini belirtti. Gündüz yaptığı açıklamada ?Böyle sorumluluk projelerine destek olan basketbol adamımız İşadamı Mehmet Ali Tınay?a teşekkür ediyorum. Basketbol adamlarımız ve iş adamlarımızın projemize olan destekleri arttıkça daha iyi şeyler başarabileceğimize inanıyorum. Projemiz bir sorumluluk projesidir. Gittiğimiz köylerde görüyoruz. Daha henüz basketbol oynamamış çocuklarımız var. Biz elimizden geldiğince her köye ulaşmaya çalışıyoruz. Umarım bu yardım birçok basketbol adamı ve iş adamımıza örnek olur?  dedi.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ