40 KİLO EROİN YAKALANDI

40 KİLO EROİN YAKALANDI

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) düzenlediği bir operasyonda 40 kilogram eroin maddesi ele geçirdi. Araç içerisine gizli bölmelere yerleştirilen eroini Narkotik köpeği Leydi tarafından bulundu. 40 kilogram eroi

2 ŞAHIS GÖZ ALTINA ALINDI
Edinilen bilgilere göre, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 43 ilin geçiş güzergahı olan yollarda uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışma düzenledi. Önceki gün doğu illerinden batıya uyuşturucu sevkiyatı yapıldığı bilgisine ulaşan KOM, çevreyolu Yüksek İhtisas Hastanesi kavşağında, Hakkari?den geldiği öğrenilen şüpheli bir aracı durdurdu. Leydi isimli Narkotik köpeğinin araçta yaptığı aramada zulalanmış halde yerleştirilmiş 40 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak araç sürücüsü E.K. ile yanında bulunan M.Y. isimli iki şahıs gözaltına alındı.
 
PİYASA DEĞERİ 1 MİLYON TL
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonların devam ettiğini ve başarılı bir çalışma ile sevkiyatın önüne geçildiğini söyledi. Ele geçirilen eroin maddesinin yaklaşık piyasa değerinin 1 milyon TL olduğunu ifade eden Kartal, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri ve Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerine yapılan başarılı çalışmadan dolayı teşekkür etti. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şahıslar emniyette alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ