4 EVLADIM DA ŞEHİT OLSA VATAN SAĞOLSUN

4 EVLADIM DA ŞEHİT OLSA VATAN SAĞOLSUN

TUNCELİ MERKEZ ÇİÇEKLİ KÖYÜ KIRSALINDA TERÖRİSTLERE YÖNELİK OPERASYONDA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA ASTSUBAY ÇAVUŞ MEHMET YILMAZ´IN CENAZESİ, SULAKYURT İLÇESİNE BAĞLI AYVATLI KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ. ŞEHİTLER DİYARI KIRIKKALE BİR YİĞİDİNİ DAHA VATAN TOPRAĞINA EM

KÖY OKULU BAHÇESİNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Şehitler diyarı olarak bilinen Kırıkkale bir yiğidini daha vatan toprağına emanet eti.  Tunceli´de hainlere yönelik operasyon sırasında  kalleş kurşunlara hedef olan 24 yaşındaki  Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Yılmaz´ın cenazesi babama ocağında vatan toprağına defnedildi.  Sulakyurt Devlet Hastanesi morgundan alınan 24 yaşındaki şehit Yılmaz´ın naaşı, Ayvatlı köyünde dedesi Bekir Yılmaz´ın evine götürüldü. Burada helallik alınmasının ardından şehit Yılmaz´ın Türk bayrağına sarılı tabutu, köy okulu bahçesine getirildi.


EŞİ VE YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ

Acılı Eşi Kübra, şehidin fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. O sırada fenalaşan şehidin kardeşi Ebubekir Yılmaz´a sağlık ekipleri müdahale etti. Denizli´de tutuklu olan şehidin kardeşi Astsubay Yetiş Yılmaz da cenaze törenine izinli katıldı.

ŞEHİDİN BABASI METANETİNİ KORUDU

Şehidin babası Yusuf Yılmaz, "Ciğerim yanıyor ama vatanımız için her şeye katlanmak gerekiyor. Allah´a havale ettik. İnşallah oğlumun kanı yerde kalmayacak. Bir oğlum daha var, eylülde askere gidecek. İnşallah ağabeyinin kanını yerde koymayacak. Hainler bilsin, duysun, Mehmet´imle birlikte 4 evladım var, hepsi de şehit olsa vatan sağ olsun." diye konuştu.

DUA VE GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Şehidin naaşı, köy camiinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına getirildi. Askeri personel ailesi ile vatandaşların gözyaşları arasında sonsuzluğa uğurlandı.

 

 
CENAZE TÖRENİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI
Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınları, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Vali Mehmet
İlker Haktankaçmaz, AK PartiKırıkkale milletvekilleri Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, askeri ve mülki erkan ile siyasi partilerin il başkan ve yöneticileri, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ