4 ayrı kaza, 13 yaralı

4 ayrı kaza, 13 yaralı

KIRIKKALE´DE RAMAZAN BAYRAMI NEDENİYLE KIRIKKALE-KIRŞEHİR VE ANKARA KARAYOLU İLE KENT MERKEZİNDE MEYDANA GELEN ÜÇ AYRI TRAFİK KAZASINDA 9 KİŞİ YARALANDI

4 ayrı kaza, 13 yaralı

Kırıkkale´de Ramazan bayramı nedeniyle Kırıkkale-Kırşehir ve Ankara karayolu ile kent merkezinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

4 YARALI

Kaza, Kırıkkale- Samsun karayolunun Delice İlçesi köylü pazarı yakınlarında meydana geldi. Bayram tatili için Ankara´dan Samsun´a giden Mehmet Korkmaz yönetimindeki 06 KZT 27 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün uyuklaması sonucu kontrolden çıkarak orta refüje çarpıp, geldiği yöne ters döndü. Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Korkmaz ile araçta bulunan Turgay Kocasoy, Ömer ve Emel Koçak yaralandı. Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan Turgay Kocasoy´un durumunun ağır olduğu bildirildi.

ZİNCİRLEME KAZA

Kırıkkale-Ankara karayolunun Yenişehir kavşağında Mehmet Yurdal Şahin idaresindeki 06 YS 851 plakalı otomobile, Ferhat Koçak idaresindeki 06 YKJ 96 plakalı otomobil, daha sonra arkadan gelen Sibel Gün yönetimindeki 06 BS 549 plakalı zincirleme çarpıştı. Kazada Sibel Gün yaralandı.

KARŞI YOLA GEÇTİ

Kırıkkale-Kırşehir karayolunun 18. kilometresinde ise Kurtuluş Aydın yönetimindeki 71 FD 303 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yola geçti, Abdurrahman Eminoğlu idaresindeki otomobile çarptı. Kazada sürücü Aydın ile birlikte aynı aileden Abdurrahman (43), Handenaz (39), Çağrı (18) ve Belgin (8) ile diğer otomobil sürücüsü Kurtuluş Aydın (27) yaralı olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi altına alındılar.

ÇÖP KAMYONU DEVRİLDİ

Kırıkkale´nin Millet Bulvarında Nuh Barış idaresindeki 34 VU 0116 plakalı çöp kamyonu kontrolden çıkıp devrildi. Kazada, kamyonda bulunan sürücü Nuh Başer, Kadir Eryılmaz ve Deniz Celebi yaralı olarak Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi´ne kaldırıldılar.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama