3 ayda 439 kişi iş sahibi oldu

3 ayda 439 kişi iş sahibi oldu

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü V. Zekeriya Zeki Arıkan, 2023 yılının ilk üç ayında 439 kişinin özel sektörde işe yerleştirildiğini söyledi.

İŞSİZLER STAJ YAPARAK MESLEK SAHİBİ OLUYOR 

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2023 yılı Nisan ayı olağan toplantısı kurul üyelerinin katılımı ile Valilik Makam Toplantı Salonunda Vali V. Ahmet Sait Kurnaz Başkanlığında gerçekleştirildi. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü V. Zekeriya Zeki Arıkan, 2023 yılının ilk üç ayında 439 kişinin özel sektörde işe yerleştirildiğini, ayrıca kayıtlı işsizlerin işletmelerde işbaşı eğitim programına (staj) yaparak meslek edinmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen 14 işbaşı eğitim programına 75 kişinin katıldığını söyledi. 

 

156 ÖZEL SEKTÖR İŞYERİ ZİYARET EDİLDİ 

Ayrına programların devam ettiğini belirten Arıkan, iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri kapsamında 156 özel sektör işyerinin ziyaret edildiğini ve 2023 yılında 328 kişinin faydalandığını 2 toplum yararına program düzenlendiğini belirtti.  Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi. 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız