3 attık yine de yaranamadık

3 attık yine de yaranamadık

2 hafta aradan sonra galip gelen Kırıkkalespor?da moraller yerine geldi. Maçı değerlendiren Teknik Patron Harun Aydoslu, taraftarın sabırlı olması gerektiğini belirterek, ?Bu takım zor şartlarda idare ediliyor. 3 attık yine de yaranamadık. Daha fazlada go

HABER-FOTO: KADİR YAHŞİ

TARAFTARA MESAJ VAR

Akçaabat Sebatspor galibiyetinden sonra futbolcularını tebrik eden ve morallerinin çok iyi olduğunu belirten Teknik Direktör Harun Aydoslu, önemli olanın 3 puanı almak olduğunu kaydetti. Zaman zaman yersiz eleştirilere tahammül edemediğini ve takımın ne şartlar altında çalıştığının bilinmesi gerektiğinin altını çizen Aydoslu, buna rağmen bazılarının takımın düşmesini istediğini öne sürdü. Gazetemiz aracılığı ile taraftara mesaj yollayan Aydoslu, herkesin sabırlı davranmasını istedi.

 

İLK YARI 4-0 OLURDU

Sebat takımını hafta boyunca çok iyi analiz ettiklerini ifade eden Aydoslu, ?Sebat takımı geçen hafta Kırıkhan?a 2-1 kaybetmiş. Yani zor yenilmiş. Görüldüğü üzere oynanmadan kazanılmıyor. 12 maç kaybetmişler ama bir açıp bakın, bir fark ile kaybettiği maçlar var. Maddi olarak bizden farkı yok. Böyle bir takımı evimizde 3-0 yeniyoruz yine tatmin edemiyoruz. Daha fazla olamaz mıydı? Bana göre ilk yarı 4-0?dı. Fakat olmadı. Bu zamanla olacak bir şey. Tecrübe ve yetenek işi. Biz oyuncularımız ile bunları sürekli konuşuyoruz. Öte yandan birde takımın içini bilen yok. Tribünlerden öyle atıp tutmak kolay. Herkes lütfen mantıklı baksın. Bizim ne şartlar altında takımı yönettiğimizi bilsinler?

 

TEBRİK EDİYORUM

?Tamam her maça yenmek için çıkıyoruz. Sebat?ı da hafife alacağımız anlamına gelmez. Biz futbolcularımıza hep anlatıyoruz, hiçbir takımı küçümsemeyin diye. Sebat maçının ilk yarısında gol atamanın stresini yaşadık. Direklerden dönen toplar var. Girmeyince girmiyor. Genel manada oyuncularımdan memnunum. Hepsini tebrik ediyorum?

 

TAKIMLARI ARAŞTIRIN

Geçmişte kaybedilen puanlara da değinen Aydoslu, ?En çok üzüldüğüm Gebze mağlubiyetiydi. Kasetleri izliyorum maçın sonunda 3 net pozisyonumuz var ama atamadık. İşte futbol bu. İyi oynasanız da kazamayabilirsiniz. Fakat burada yersiz eleştirilere tahammül edemiyorum. Girin bir araştırın, analiz edin takımların durumunu?

 

HER MAÇIN TAKTİĞİ AYRI

?Sebat?a bir düzine gol atabilirdik. 50. dakika da ancak çözebildik. 60?lara kadar adamlar 2. Gölü yemedi. Kimseyi küçümsemeyeceksiniz, futbol bu. Herkesin böyle düşünmesini arzu ediyorum? dedi. Sebat maçının taktiğine değinen Aydoslu, ?Biz hemen hemen her maç kendi evimizde 4-4-1-1 sistemi ile oynuyoruz. Fakat biz teknik heyet olarak genelde rakibe göre çıkıyoruz sahaya. Her maçada aynı taktikle çıkamazsınız zaten. Bizim oyun mantalitemizde kontra var. Deplasmanda genelde hızlı oyuncuları kullanıyoruz. Evimizde ise üzerimize gelen rakibi kolaylıkla yenebiliyoruz. Biz her maçın stratejisini ve analizi ayrı yapıyoruz? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ