39 profesör görev alacak

39 profesör görev alacak

Kırıkkale Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. D.r Koray Dural, yeni yapılan Tıp Fakültesi hastanesinin Mart ayında hizmet vereceğini söyledi. Yeni hastanenin 206 yatak kapasitesi olduğunu, hastane bünyesinde ise 39 Profesör, 24 Doçent, 38 Yardımcı Doçentin bulu

 KIRIKKALE TIP FAKÜLTESİ BAŞHEKİMİ PROF. D.R KORAY DURAL, TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ?NİN MART AYINDA AÇILACAĞI MÜJDESİNİ VERDİ. YENİ HASTANENİN ÖZELLİKLERİNİ ANLATAN DURAL, HASTANEDE 39 PROFESÖRÜN HİZMET VERECEĞİNİ, 206 HASTA YATAK KAPASİTESİ OLDUĞUNU VE AYRI, AYRI 4 YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNİN BULUNDUĞUNU BELİRTTİ.

39 profesör görev alacak

Kırıkkale Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. D.r Koray Dural, yeni yapılan Tıp Fakültesi hastanesinin Mart ayında hizmet vereceğini söyledi. Yeni hastanenin 206 yatak kapasitesi olduğunu, hastane bünyesinde ise 39 Profesör, 24 Doçent, 38 Yardımcı Doçentin bulunduğu belirten Dural, şehre yakışır sağlık hizmetini vereceklerini bildirdi.

39 PROFESÖR İLE HİZMET VERECEK

Kırıkkale Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. D.r Koray Dural, yeni hastane binasının son aksaklıkların giderildiğini yapıldığını belirterek, Mart ayında yeni hastanede güçlü bir kadro ile hizmet vereceklerini söyledi. Yeni hastanenin Uluslar arası standartlara uygun olarak hazırlandığını belirten Dural, hem hastalar için, hem de öğrenciler için uygun bir ortamın oluşturulduğunu bildirdi. Tam donanımlı yoğun bakım ünitelerinin ağır hastalara hizmet vereceğini, 4 farklı yoğun bakım hizmeti ile çevre şehirlerde ki sağlık anlayışını bile geride bıraktıklarını belirten Dural, artan yatak kapasitesini de hastalar için ayıracaklarını ifade etti. Dural konuşmasının devamında, ?Hastanemizde birbirinden ayrılan 4 adet yoğun bakım ünitemiz var. Genel cerrahi noroloji yoğun bakım merkezi, genel yoğum bakım alanı, cerrahi yoğun bakım ünitesi ve yeni doğan çocuklar için özel yoğun bakım ile sağlıkta önemli adımlar atmış bulunuyoruz? dedi.

206 YATAK KAPASİTESİ VAR

Dural açıklamasının devamında, ?Yatak kapasitesi 206 olan yeni hastanemizde, hasta odaları; 2 kişilik olup konfor ve hasta güvenliği ön planda tutulan her hasta odasında; televizyon, hasta dolabı, tuvalet ve duş kabini standart olarak bulunuyor ve hastalara, ?Ev Sıcaklığında, Hızlı, Güvenilir, Kaliteli Tedavi? olanağı sağlanıyor.  Hastalar yeni hastanemizde de internet üzerinden ?Online? veya telefonla randevu almaya devam edecekler ve tetkik sonuçlarına da yine internet üzerinden erişebilecekler.  Yeni hastanemizin telefon numarası ise 444 40 71 oldu ve ?Dört dörtlük hastane Kırıkkale?de?  açıklaması ile kolaylıkla hatırlanabilecek. Akademik kadrolarında, 39 Profesör, 24 Doçent, 38 Yardımcı Doçentin bulunduğu Tıp Fakültesi Hastanemizde Üniversitemizin 20. kuruluş yıldönümüne yakışır bir atılım içinde hizmet vermek üzere tüm hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız.  Bu büyük gelişmeler ışığında ilimizde sağlık alanında referans hastane olarak son başvuru merkezi hastanemiz olacak ve böylece il dışına sevk gerekliliği de en aza indirgenecektir.   Mart ayında açılacak olan yeni hastanemize, Kırıkkale halkımızın davetli olduğu saygıyla duyulur? diye konuştu.

1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!