3.9 şiddetinde deprem

3.9 şiddetinde deprem

KIRIKKALE BAŞTA OLMAK ÜZERE KESKİN, KAMAN, GÖLBAŞI, YERKÖY, DELİCE, AYAŞ, POLATLI, HAYMANA VE PURSAKLAR´DA DA HİSSEDİLDİ

3.9 şiddetinde deprem

Ankara Bala İlçesi´ne bağlı Şehriban Köyü yakınlarında meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem korku ve paniğe neden oldu. Deprem Kırıkkale ve çevresinden de hissedildi.

İKİ MERKEZDEN FARKLI DUYURU

Amerikan Deprem Araştırma Merkezi ise Deprem´in merkez üssünü Kırıkkale Karakeçili olarak duyurdu. Saat 01.06 sıralarında meydana gelen deprem Ankara ve Kırıkkale´ye bağlı çok sayıda yerleşim biriminde hissedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ise depremi Ankara Bala Şehriban köyü yakınları olarak duyurdu.

CEP TELEFONLARINI KİLİTLEDİ

Kandilli rasathanesi de ABD Deprem Araştırma Merkezi gibi 3.9 olarak ilan etti. Sarsıntıyı ilk duyuran Amerikan Deprem Araştırma Merkezi Kırıkkale ili Karakeçili ilçesi yakınlarındaki depremin şiddetini 3.9 olarak açıkladı. Merkez depremin yere yakınlığını ise 4 KM olarak duyurdu. Deprem Kırıkkale başta olmak üzere Keskin, Kaman, Gölbaşı, Yerköy, Delice, Ayaş, Polatlı, Haymana ve Pursaklar´da da hissedildi. Depremle birlikte Karakeçili ve çevresinde cep telefonları kilitlendi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü