360 kişiye ücretsiz seyahat kartı verilecek

360 kişiye ücretsiz seyahat kartı verilecek

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE DESTEK...

360 kişiye ücretsiz seyahat kartı verilecek

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şehit ve Gazi Birimi'nden yapılan açıklamada Kırıkkale'de 54 şehit yakını ve gazinin istihdam edildiği, 360 kişiye ise ücretsiz seyahat kartı verileceği bildirildi.      

BİRİME DEVREDİLDİ

Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada gaziler, gazi yakınları ve şehit aileleri ile yapılan hizmet ve çalışmaların İçişleri Bakanlığı'ndan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi'ne devredildiği bildirildi.

KIRIKKALE'DE 54 KİŞİ İSTİHDAM EDİLDİ

Türkiye genelinde 10 bin 227 kişinin atamasının yapıldığı notu düşülen açıklamada, Bu yönetmelik çerçevesinde ilimizde bu güne kadar 65 başvuru talebi alınmıştır. Bu başvurulardan toplam 54 kişi istihdam edilerek çeşitli Kamu Kurum ve Kuruluşlarına yerleştirilmiştir” bilgisi yer aldı. 

360 KİŞİ BAŞVURU YAPTI

Şehit yakını ve gazilere SGK tarafından verilen eski ücretsiz seyahat kartlarının geçersiz olduğu bildirilen açıklamada, Bakanlığımızca basılan Ücretsiz Seyahat Kartları Toplu taşım araçlarında Elektronik kart olarak basılmaktadır. Bu güne kadar 360 kişi Ücretsiz Seyahat Kart'ına müracaat etmiş olup Bakanlığımızca ev adreslerine posta yoluyla gönderilmektedir. Ücretsiz Seyahat Kartına müracaat etmeyen Şehit Ailesi, Gazi Ailesi ve Vazife Malulleri İl Müdürlüğümüz Şehit ve Gazi Birimine Müracaat edebilirler. Ayrıca Terör Gazisi, Kıbrıs Gazisi ve Vazife Malullerinin Anne ve Babasına daha önceden Ücretsiz Seyahat Kartı Verilememekteydi, şimdi bunlara' da Ücretsiz Seyahat Kartı verilmektedir” denildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü