35 yıllık çınar yenilendi

35 yıllık çınar yenilendi

Gelinlik ve Moda sektörünün Kırıkkale'deki öncülerinden Sedat Gelinlik ve Moda Evi uzun bir aradan sonra yenilenerek yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı.

GENÇ KIZLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZE YETİYOR

1980’den beri gelinlik sektörünün içinde bulunduğunu ifade eden İşletme Sahibi Sedat Üçgül, “Her işin mutlaka bir zorluğu var. Bizim işimiz hata götürmeyen, kısıtlı zamanda en güzel işi çıkarmanın zorunlu olduğu bir sektör. Ancak kızlarımızın, kendi üretimimiz olan gelinliği giydiği andaki o mutluluk bizim tüm yorgunluğumuzu ve stresimiz alıp götürüyor. Bu yüzden aradan geçen 35 yıl, zaman olarak bizleri yaşlandırmış olsa da yaptığımız işe olan sevgimizi ve bağlılığımızı her geçen gün artırıyor” dedi.

KALİTE VE GÖRSELLİK ÖNEMLİ

Bayanlarla çalışmanın ve yapılan işi bayanlara beğendirmenin kolay olmadığını vurgulayan Ferit Üçgül de, “Öncelikle yapılan işin kaliteli olması gerekiyor. Bizim sektörde bu da yetmiyor, göze hitap etmek de çok önemli. El emeği göz nuru gelinliklerimizi, ömürlerinde bir kez giyecek olan genç kızlarımıza beğendirmek için işçiliğin yanında işyerimizin de göze hitap etmesi gerekiyor.”

İKİ AYLIK TADİLATLA YENİLENDİ

“Profesyonel bir ekiple yaklaşık 2 ayda gerçekleştirdiğimiz kapsamlı tadilatla ve genişlemiş alanıyla Sedat Gelinlik ve Moda Evi, Kırıkkale halkına en iyi hizmeti vermeye devam edecektir. Tek yapmanız gereken, zaten çok iyi bildiğiniz moda evimize gelip bir çayımızı içmek. Yeni çehresiyle atölyemizde ve satış bölümümüzde mutlaka sizin zevkinize uygun bir gelinlik, nişanlık, bindallı ya da abiye bulabileceksiniz” diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü