35 bin oy alan seçimi kazanır

35 bin oy alan seçimi kazanır

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, Kırıkkale'de 35 bin oy alan adayın seçimi kazanacağını söyledi. Seçimlerde çok büyük bir sürpriz olacağını belirten Eroğlu, kimsenin ummadığı oy oranlarının sandıktan çıkacağını bildirdi.

HALKIN BİLİNÇLİ OLMASI GEREKİYOR
Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Kırıkkale’de seçimlere çok az bir zaman kala herkesin çalışma içinde olduğunu belirten Eroğlu, Kırıkkale’de ve Türkiye’de vatandaşların AK Parti kaybetsin de kim kazanırsa kazansın dediğini ileri sürdü. Halkın bilinçli olması gerektiğini ve kendilerini yönetecek olaün kişileri iyi seçmesi gerektiğini belirten Eroğlu, bu konuda herkesin elini vicdanına koyarak oy kullanması gerektiğini söyledi.

NASIL YÖNETİLİR İYİ BİLİYORUM
Kırıkkale’yi nasıl yöneteceğini iyi bildiğini belirten Eroğlu konuşmasının devamında, “Kırıkkale’de ve Türkiye’de AK Parti kaybetsin, kim kazanırsa kazansın anlayışı var. Halkın bu konuda bilinçli olması gerekiyor. Kırıkkale’de eğer kaybedersem, her şey yine aynı olur. Hizmetler yetersiz, insanlar mutsuz bir şekilde şehir yaşamına devam eder. Ben Kırıkkale Belediyesini nasıl yöneteceğimi çok iyi biliyorum. Herkes benden kopya çekiyor ve projelerimi alıyorlar.”

PROJELERİMİ ALIYORLAR
“Doğuya gelişimi ilk ben açıkladım, düğün yasaklarının kaldırılacağını da ilk kez ben açıkladım. Her projemi ertesi gün alıp kullanıyorlar. Ama beni örnek almaları beni mutlu ediyor.Gençlere yönelik bir şeyler yapılması gerekiyor. Kırıkkale’de gençlerin gidebileceği pek çok yer yok. Kırıkkale’ye bir çivi çakmadılar, bundan sonra da çakacaklarını sanmıyorum. Ben başkan olduğum zaman gençlere yönelik projelerin arttıracağım. Örneğin Samsun Bulvarını gençlerin gezip eğlenebileceği bir yer yapmayı düşünüyorum.”

8 DE HAYAT BİTİYOR
“Baktığımız zaman Kırıkkale’de saat 8’de hayat bitiyor. Kültürel ve sosyal bir aktivite yok. Bunu aşmamız gerekiyor ve kültürel projelere ağırlık verebilecek bir tek aday var o de benim. Seçim çalışmalarımız günlerdir tüm hızıyla sürüyor. Final bölümüne girdik ve son günleri iyi değerlendireceğim. Kırıkkale’de seçimi kazacağımıza inanıyorum. Ya mutluluk, ya hüsran olacak ancak herkes yanılacak. Sürpriz olacak ve kimsenin beklemediği oy oranları çıkacak. 35 binin üstünde oyu alan seçimi kazanır.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız