3500 Kişilik Spor Kompleksi İçin İmzalar Atıldı

3500 Kişilik Spor Kompleksi İçin İmzalar Atıldı

Fabrikalar Mahallesi’nde MKE A.Ş. tarafından yer tahsisi yapılan ve ihalesi tamamlanan Kırıkkale Spor Kompleksi için ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren firma ile imzalar atıldı.

ÇEŞİTLİ SPOR SALONLARI OLACAK

23 bin 559 metrekare alan içerisinde kurulacak olan kompleksin sözleşmelerinin imzalandığı ve 500 gün içerisinde tamamlanacağının bilgisini sosyal medya hesabından Kırıkkaleli vatandaşlar ile paylaşan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu yaptığı paylaşımında “500 gün sonra 3.500 Kişilik Kapalı Spor Salonumuz hemşerilerimizin hizmetinde. İhalemizden sonra sözleşmemiz de imzalandı.” ifadelerine yer verdi. Kırıkkale’nin gelişimine ve değişimine katkıda bulunacak olan 3500 kişilik spor kompleksinin içerisinde 3 Adet Basketbol ve Voleybol Antrenman Salonu, 6 Adet Bireysel Sporlar Salonu, 2 Adet Atış Poligonu, Özel Dinlenme Odası, Kondisyon Salonu, Basın Açıklama Salonu ve Protokol Dinlenme Salonu bulunuyor.

500 GÜN İÇERİSİNDE HİZMETE SUNULACAK

Toplam inşaat alanı 17 bin 102 metrekare olan kompleksin taban oturum alanı 6 bin 227 metrekare olacak. Sözleşme kapsamında kompleks, 500 gün içerisinde Kırıkkaleli vatandaşların hizmetine sunulacak.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız