31 Ekim Son Gün

31 Ekim Son Gün

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI YAPILANDIRMA KONUSUNDA VATANDAŞLARI UYARDI

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI YAPILANDIRMA KONUSUNDA VATANDAŞLARI UYARDI

31 Ekim Son Gün

Halk günü etkinliğinin 120´ncisi Belediye Başkanı Makamında yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Saygılı eski borçlarla ilgili yapılandırma konusunda vatandaşları uyardı

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR MESAJI

120´nci halk günü etkinliğine Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları ilgili birim müdürleri vatandaşlar katıldı. Halk günü etkinliğinde vatandaşlar taleplerini aracısız bir şekilde başkana ilettiler. Sorunları dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çözümü için talimatlar verdi. Etkinliğe katılan vatandaşlar ilgi ve alakalarından dolayı başkana teşekkür ederek Belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirttiler.

YAPILANDIRMA UYARISI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 6736 sayılı kanuna göre eski borçların yapılandırması için dilekçe verilme tarihinin 31 Ekim´in son gün olduğunu hatırlattı. Vergi borcu olan vatandaşlarımızın en kısa zamanda Belediyemiz binasına uğrayarak yapılandırma kanunundan getirilen imkânı kaçırmamaları için uyardı. İlan Reklam, Emlak vergisi, Çevre Temizlik vergisi, Su borcu gibi ödemelerde yapılan bu fırsat ile vatandaşlarımız borçlarını ödeme konusunda kolaylık sağlayacağını söyleyen başkanımız bütün vatandaşlarımızın bu fırsattan yararlanmasını istedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü