3-0 için mücadele edeceğiz

3-0 için mücadele edeceğiz

AK PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

3-0 için mücadele edeceğiz

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, milletvekili adaylarını tanıttı. İl Başkanı Mürsel Akçay, parti binası önünde düzenlenen törende, AK Parti`nin kurulduğu günden bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerle hem Kırıkkale` de hem de Türkiye`de önemli işlere imza attığını söyledi.

KÜRSÜDE YERİNİ ALDILAR

Parti programını Kalecik kavşağında yaptı. Buradan konvoy halinde Kültür Merkezi önüne gelindi. Burada adaylar ve partililer yürüyerek ve sloganlar atarak, Zafer Caddesi üzerinden parti binası önüne geldi. Burada ilk olarak çevre belediye başkanları kürsüye çıktı. Ardından AK Parti aday adayları kürsüde yerini aldı. Hemen ardından Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve İl Başkanı Mürsel Akçay kürsüde birer konuşma yaptı. Ardından sırasıyla Abdullah Öztürk, Ramazan Can ve Oğuz Kağan Köksal birer konuşma yaptı.

BİZLER HİZMET İÇİN GELDİK

Kırıkkale`de 1 yıl önce belediye seçimlerinde büyük bir oyla Kırıkkale Belediyesi`ne AK Parti`nin bayrağını göndere çektiklerini ve yapılan her hizmette Allah`ın rızasını gözeterek çalışmalar yapıldığını ve bu nedenle yine bu rıza doğrultusunda milletvekilliği için oy istediklerini ifade eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "Siz bizleri hizmet etmek üzere bizleri emaneten bir yere getirdiniz. Bizlerde sizin yüzünüzü asla ve asla ak çıkartmanın haricinde başka bir şey yapmayacağımıza söz verdik ve bu manada çalışıyoruz. Bir defa daha sizden 3 milletvekili için söz istiyorum. 3 milletvekili çıkarmaya söz veriyor musunuz? Rakipler buradan duysun. Allah yar ve yardımcımız olsun" sözlerinde bulundu.

BUGÜNLERE KADAR GELDİK

AK Parti kurulduğu günden bu zamana kadar ülke genelinde ve Kırıkkale`de hizmet ettiğini ve bu hizmetlerle 2023 hedefine ulaşacağını söyleyerek konuşmasına başlayan İl Başkanı Mürsel Akçay "Bugüne kadar her girdiği seçimde bizlere destek veren Kırıkkale halkımıza teşekkür ediyorum. Kırıkkale`de belediye başkanlarımız ile birlikte milletvekilleri ile 13 yıldır kalbi duygularımızla gönüllerimiz ile kurmuş olduğumuz bağlar ile bugünlere kadar geldik. Kırıkkale`de 3 milletvekilini alarak hizmetlerimiz devam edecektir. Bizler sizlerin desteği ile 3-0 yapacağız. 7 Haziran sonrasında 3 vekilimizin de seçilmesi durumunda sizlerin hizmet edeceğine inancımız sonsuzdur. 400 milletvekili hedefine biraz daha yaklaşmak ümidiyle çalışmalarımız devam edecektir. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız" şeklinde konuştu.

BİRLİKTE OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

İlçeleri teker teker sayarak selam ileterek konuşmasına başlayan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk "Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bu günler demokrasi düğünü gibidir. Bu günde Allah bizlere nasip etti ve aday olduk. Yeni bir Türkiye hayaliyle, yeni bir Kırıkkale sevdasıyla yeni döneme kucak açarken aday olarak karşınıza yeni bir aday olarak çıktım. Bu seçimler ülkemizin kader ve milletimizin geleceğinin seçimidir. Hep birlikte çalışarak didineceğiz. 110 Bin oyla 3-0 yapacak ve büyük Türkiye sevdasına devam edeceğiz. Partimizin 3. sırası başka partilerin 1. sırasından daha önemlidir. Koltuğa, makama değil, hizmete yeniliğe, dönüşüme ve sizlerin hayır duanıza talibim. Sizlerin desteğiniz ile 7 Hazirana kadar mücadele edelim. Gecemizi gündüzümüze katarak kendimi Kırıkkale`ye atayacağım. Halka ve hakka adanmışlık olmasa vekillik neye yarar? Rabbim kalbimi biliyor bizim tek bir derdimiz var ne makam ne maddiyat. Bizim derdimiz memleketimin güzel insanlarına sahip çıkılması ve hizmet edilmesidir. İnsanların derdiyle hemhal olmak ve onların rızasını kazanmak, onların derdiyle dertlenmek ve onların rızasını kazanmaktır" ifadelerinde bulundu.

BİZLERE GÜÇ OLDUNUZ

Kırıkkale`ye yakışır ve AK Partiye yakışır bir süreç yaşadıklarını ifade eden Ramazan Can "Artık bundan sonra takdir ilahiye sahip çıkacağız ve 3-0 için mücadele edeceğiz. Çalmadık kapı, çıkmadık ev, sıkılmadık el, varılmadık hane bırakmayacağız. Sizler bizlere oy verdiniz bizlere güç oldunuz, bizde sizleri Kırıkkaleli olarak Ankara`da Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etme mutluluğunu yaşadık. 76 Milyon insan içinden 550 kişi olarak sizleri temsil etme gayreti içinde olduk. Kırıkkale`yi en iyi temsil etmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Sizlerin sorunlarıyla hemhal olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bizlerin elimizi 3-0 ile güçlü kılarsanız bizlerde Ankara`da isteğimizi alırız. Bugün bu coşku ve kalabalığın Kırıkkale`de çok rahat 3-0 olacağını umuyorum. İstenmedik oy bizim değildir. Gidip isteyeceğiz ve ikna edeceğiz. Bizim yanımızda olmanıza gerek yok başka partiye oy vermeyi ikna edin AK Parti`ye getirin. Bizim Kırıkkale`de 40 bin kişi var. 2 oy getirse 120 bin oyla 3-0 içten bile değil. Sizlerde boş kaldığınız zamanlarda oy vermeye ikna edin. Bu mesele yeni doğmuş çocukların ileriye taşıyacağı AK Parti ve memleket sevdası meselesi, bu mesele kutlu bir mesele, bu meseleye sahip çıkmak geleceğimiz kurtarmaktır. Çalışacağız, didineceğiz, çabalayacağız" şeklinde konuştu.

3 MİLLETVEKİLİ SÖZÜ İSTEDİ

Seçim günlerinde birçok sözlerin söylendiğini ve söylenecek sözlerin ve söyleyecek kitlelerin içinde en rahat konuşmayı AK Parti temsilcilerinin yapacağının altını çizen Oğuz Kağan Köksal, Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun selamını ilerek 3 milletvekili istediğini söyledi. Köksal "3 Milletvekili sözünü veriyorsunuz değil mi arkadaşlar? 2011 yılını görür gibi oluyorum. O zamanda önce selam iletmiştik, Kırıkkale`ye daha güzel çalışmalar sunacağız demiştik ve 3 milletvekili istemiştik. O zamanda bize teveccüh gösterdiniz yine aynı başarıyı göstereceğinize 3 vekil çıkartacağınıza eminim. AK Partili olmak, ak vekil olmak ve siyasette olmak o kadar yapılanı anlatmak çok kolay. Şöyle kolay yapılan hizmetleri teker teker anlatmak bizler için kolay. Bu seçim çok önemli. AK Parti`yi o kadar çabalarına rağmen sandıkta yıkamayanlar sahada da yıkamayacaklardır. Biz halkımıza güveniyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile yola çıktık. AK Partiyi yıpratma, siyaset sahnesinde silme gibi bir özellikle son yıllarda gelinmeye başladı. Milletin gücü bu.”



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı