300 İHTİYAÇ SAHİBİNE GIDA PAKETİ

300 İHTİYAÇ SAHİBİNE GIDA PAKETİ

Türkiye, Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) gönüllüsü gurbetçi Ertan Özman, geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımını bu yıl da devam ettirerek 300 aileye gıda kolisi gönderdi.

MÜLKİ AMİRLİK

Edinilen bilgiye göre, Almanya`da gurbetçi olarak çalışan ve yıllık iznini İzmir`de geçiren Ertan Özman adlı gurbetçi vatandaşın, geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımını bu yılda devam ettirdiği, Kırıkkale`nin TEMA sorumlusu Mustafa Akın`a 300 koli gıda yardımı gönderdiği ifade edildi. TEMA`nın Kırıkkale sorumlusu Mustafa Akın Aa muhabirine yaptığı açıklamada, gurbetçi Özman`ın gönderdiği gıda kolilerini, mülki amirlik tarafından tespit edilen fakir ailelere bizzat elden teslim ettiklerini belirtti.

 

KIYAMETİN KOPTUĞUNU GÖRSENİZ DAHİ FİDAN DİKİN

Akın şunları söyledi, "Almanya gurbetçisi olup İzmir`de ikamet eden Ertan Özman, TEMA gönüllüsü olduğu ve Kırıkkale`yi çok sevdiği için bu bölgeye her sene gıda kolileri göndererek bizim aracılığımızla yardım yapıyor. Ayrıca, bununla da kalmayıp onlarca öğrenci okutup, ailelere aylık maaş verip destek oluyor. Türkiye`de Doğamızı Korumakla büyük işler yapan TEMA bu kutsal ayda, "kıyametin koptuğunu görseniz dahi fidan dikin. "diyen dinimizin emrettiği gibi, komşusu açken tok olanlardan olmayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür eder, fakir ailelerimizin bir nebzede olsa ihtiyaçlarını giderebildik ise kendimizi bahtiyar addederiz. "

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ