3 vekili çıkarmak hiç durmuyor

3 vekili çıkarmak hiç durmuyor

"İSTİKRAR GEREKLİ"

3 vekili çıkarmak hiç durmuyor

Kırıkkale´nin Bahşılı İlçesi AK Parti İlçe Başkanı Sadullah Duyar, Kırıkkale´de üç vekili çıkartmak için hiç durmuyor.

HER YERDE

Gecesini gündüzüne katan Duyar, bir taraftan ilçede oy toplamaya çalışırken, diğer taraftan Kırıkkale merkezde de faaliyetlerine devam ediyor. Duyar, Türkiye, siyasi istikrarın ve güçlü iktidarların olduğu dönemlerde her alanda olduğu gibi ekonomik alanda da büyüyerek geliştiğini söyledi. 

MECLİSE GÖNDERECEĞİZ

Duyar, ? AK Parti hizmetlerini hâlâ görmezden gelenler var. İnsanların gönlüne girerek bu hizmetleri göstereceğiz. 12 yıldır yapılan hizmetleri bizler biliyoruz ama gençlerimiz bilmiyor. Gençlerimize bu hizmetleri ve ülkenin nereden nereye geldiğini anlatmamız lazım. Bu hizmetler devam edecektir. 1 Kasım seçimlerinde Kırıkkale´den 3 vekil çıkartı meclise göndereceğiz? dedi.

İSTİKRAR GEREKLİ

Duyar,  ?Siyasi istikrarın ve güçlü iktidarların olmadığı dönemlerde ülke olarak siyasi, ekonomik ve sosyal krizlere girilmiş, elde edilen kazanımların önemli bir kısmı da kaybedilmiştir. Böyle dönemler içeride ve dışarıda ülkemize büyük bedeller ödetmiş, sizin gibi çok değerli işadamlarının önemli oranda ekonomik kayıpları uğramasına sebep olmuştur. Bu günlerin bir daha yaşanmaması ve ekonomik olarak dünyanın 10 ülkesinden biri olmak için adalet, güven ve istikrar üreten güçlü bir AK Parti iktidarının devamına ihtiyaç var.? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız