Kaza mı, intihar mı?

Kaza mı, intihar mı?

3 GÜNDÜR ARANIYORDU, CENAZESİ IRMAK´TA BULUNDU!

3 GÜNDÜR ARANIYORDU, CENAZESİ IRMAK´TA BULUNDU!

Kaza mı, intihar mı?

Cumartesi gecesinden bu yana kendisinden haber alınamayan 50 yaşındaki Ömer Bozkurt´un cenazesi bulundu. Otomobilini ırmağa sürerek intihar ettiği iddia edilen Bozkurt´un kaza sonucu mu yoksa intihar ederek c anına kıydığı otopsi sonucu belli olacak.

IRMAKTA ARAÇ BULUNDU!

Çevresinde sevilen bir sima olarak bilinen ve PVC işleri ile uğraşan Ömer Bozkurt´u Cumartesi gecesinden bu yana yakınları her yerde aradı. Jandarma ve Polis ekiplerine de kayıp ihbarı yapıldı. Bütün aramalara rağmen Bozkurt´tan haber alınamadı. Jandarma, Polis ve dalgıç ekibi, Bozkurt´un son olarak görüldüğü Bahşılı Köprüsü yakınlarında arama çalışması başlattı. Bir süre sonra dalgıç ekipleri ırmak içinde beyaz bir araç tespit etti.

OLAY ARAŞTIRILIYOR

Araç çekici ve vinç yardımıyla çıkarılırken, Bozkurt´un aracın içinde boğularak yaşamını yitirmiş olduğu görüldü. Bozkurt´un cenazesi ambulansla YİH morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bunun bir kaza mı yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor. Çevrede görgü tanığı olup olmadığın bakılıyor. Olayı duyan Bozkurt´un yakınları ve sevenleri sinir krizleri geçirirken, çevredekiler ve güvenlik güleri yakınlarını zor sakinleştirdi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama