3 bin 360 kilometre Kablo yer altına alındı

3 bin 360 kilometre Kablo yer altına alındı

DAHA AYDINLIK BİR KIRIKKALE İÇİN BAŞKENT EDAŞ´IN YATIRIMLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

DAHA AYDINLIK BİR KIRIKKALE İÇİN BAŞKENT EDAŞ´IN YATIRIMLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

3 bin 360 kilometre Kablo yer altına alındı

Başkent EDAŞ, Kırıkkale´de kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında temmuz ayında bakım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti. Kentte 3 bin 360 kilometrelik kablo yer altına alındı.

3 BİN 3360 KİLOMETRE KABLO

Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinin Kırıkkale´de kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2016´nın temmuz ayında bakım çalışmaları ile yatırımlarına devam ettiği. Kentte 3 bin 360 kilometrelik kablonun yer altına alındığı bildirildi.

DAHA AYDINLIK KIRIKKALE İÇİN

Daha aydınlık bir Kırıkkale için 1.162 (Merkez, Bahşılı, Balışeyh, Çelebi, Karakeçili, Keskin, Sulakyurt, Yahşihan ilçeleri) aydınlatma armatürü kontrolden geçirilirken, 1 (Merkez İlçesi) pano ile 1.3 (Karakeçili İlçesi) kilometre uzunluğundaki hattın bakımı da gerçekleştirildi. Ayrıca 2 (Karakeçili ve Sulakyurt ilçeleri) dağıtım merkezinin de bakımı yapıldı.

SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ ÇALIŞMALARI

Kırıkkale´de sürdürülebilir enerji için yeni yatırımlara da hız veren Başkent EDAŞ, 156 adet (Merkez, Delice, Keskin, Karakeçili, Bahşili ilçeleri) yeni aydınlatma montajını tamamladı. Kentte, aynı ilçelerde 24 kilometrelik kablo döşeme çalışması yapılırken 34 adet yeni pano ile 3 adet yeni trafo montajı da tamamlandı. EDAŞ´ın Kırıkkale´deki bakım ve yatırım çalışmalarının aralıksız devam edeceği kaydedildi.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu