3 asırlık gurur

3 asırlık gurur

DÜNYANIN EN ESKİ MESLEKLERİNDEN BİRİSİ

DÜNYANIN EN ESKİ MESLEKLERİNDEN BİRİSİ

3 asırlık gurur

İtfaiye teşkilatının 302´nci kuruluş yıldönümü Kırıkkale´de çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Kutlama komitesini kabul eren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı itfaiyecilik mesleğinin kutsal olduğunu söyledi. İtfaiyecilerin her türlü yangın, afet gibi acil durumlarda kendi hayatlarını hiçe sayarak, fedakârca çalıştığını belirterek, itfaiyecilerin haftasını kutladı.

ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli hafta nedeniyle Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İtfaiye Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır´ı makamında ziyaret ederek itfaiye aracı maketi hediye ettiler. Belediye itfaiye ekibinin kutlama üyelerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Belediye itfaiye müdürlüğü bünyesinde araç, gereç ve ekipman olarak güçlendirdiğimiz bir itfaiye kadromuz var. Yangın ve afetler karşısında halkımızın en az zarar görmesi, canını halını kurtarması için çalışıyoruz. Çünkü itfaiye ekibimiz ne kadar donanımlı olursa şehrimizde o kadar yangına ve diğer afetlere karşı güvende olur. Kırıkkale Belediyesi olarak tüm milletimize yangın, afet, mal ve can kaybı gibi acı verici olaya yaşamamasını diliyor, tüm itfaiyecilerimizin haftasını kutluyorum? ifadesini kullandı.

KIRIKKALE´NİN GURURLARI

İtfaiye Haftası nedeniyle Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından başta eğitim ve tatbikat olmak üzere çeşitli etkinlikler programlandı. Hafta kutlamaları teşkilat personelinin Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı ziyaret etmesi ile başladı.  Belediye Başkanı Saygılı, itfaiye personelinin haftasını kutladı. Başkan Saygılı ?İtfaiyemiz 365 gün esasına dayanan yoğun bir çalışma temposu içerisindedir. Yaz, kış, bayram demeden şehrimizdeki hem yangın hem kurtarma faaliyetlerinde büyük bir başarıyla, büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Acil durumlarda en kısa zamanda yetişen ve dünya standartlarında hizmet veren itfaiye teşkilatımız Kırıkkale´nin gururudur" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü