2. Tekstil gün sayıyor

2. Tekstil gün sayıyor

İstihdam merkezi haline gelen Bahşılı'de ikinci bir fabrika daha kuruluyor. Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın ünlü tekstil firması Suprema'nın sahibi ve yanındaki heyetle incelemelerde bulunduğu hatta 15 milyon dolarlık birde sipariş verdiği fabrikada ile b

BÖLGENİN İSTİHDAM MERKEZİ OLDU

Kırıkkale’nin istihdam merkezi haline gelen Bahşılı’ya ikinci bir tekstil fabrikası daha açılacak. Yaklaşık 10 yıl gibi bir zamlan içinde merkezde açılan iki alışveriş merkezi, bir8 tekstil fabrikası ve irili ufaklı baçı iş yerlerinin yanısıra önümüzdeki birkaç ay içinde önemli ölçüde açılışa hazır hali gelecek olan Çelik Çekme fabrikasının yanında ikinci bir tekstil fabrikasının daha açılacak olması tüm dikkatlerin buraya çevrilmesine neden oldu. Kırıkkale Üniversitesine ait bir yüksek okul ve üçüncüsü önümüzdeki zaman içinde temeli açılacak olan TOKİ konutlarına gösterilen ilgi ve alaka da bu gelişmelerin ürünü olarak değerlendirildi.

 

KISA SÜREDE İŞÇİ SAYISI ARTACAK

Önümüzdeki günlerde Bahşılı`ya taşınarak ve üretimine burada devam edecek olan Rezdil Tekstil Firması’nda önümüzdeki zaman içerisinde işçi sayısı arttırılacak. Fabrikada üretim artışı oldukça istihdam sayısının 2 bine kadar çıkacağı öğrenildi. Alınan siparişin büyüklüğü ve devamında gelecek diğer siparişlerde düşünüldüğünde mevcut personel sayısının yetersiz kalacağını ifade eden Rezdil Genel Müdürü Mehmet Emin Barış, Bahşılı’ya taşınmanın hemen ardından 150 civarında daha personel alacaklarını söyledi. Alınacak yeni personeli ise özellikle Bahşılı ilçesinden tercih edeceklerini belirten Barış firma yetkilileri alınan bu dev siparişte; Bahşılı belediyesi tarafından yapılan bu yatırımların, özellikle Belediye Başkanının büyük gayretlerinin ve açık desteğinin de çok etkili olduğunu belirterek Halil İbrahim Bişkin’e teşekkür etti.

 

İLÇEMİZİ CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ

Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin ise ilçede hizmet manasında önemli bir eksiklik olmadığını en önemli eksikliğin işsizlik olması nedeniyle böylesi yatırımlara yöneldiklerini belirterek "Biz hizmet için geldik. Elbette ilçemize kazandırmış olduğumuz bu tesislerin ve fabrikalarında başarılı olmasını isteriz. Bu yüzden her zaman ilçemize yatırım yapan tüm yatırımcı kardeşlerimizin başarısı için her zaman onların yanındayız. Onların başarısı ile elbette ilçemiz ve halkımız kazanacaktır. Yapmış olduğumuz bu yatırımların ve gayretlerin amacına ulaştığını görmenin vermiş olduğu mutluluk ise bize fazlasıyla yetmektedir." dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ