2 senedir kapalı işyerine 2 bin lira su faturası geldi

2 senedir kapalı işyerine 2 bin lira su faturası geldi

Kırıkkale?de 2 yıldan bu yana kapalı olduğu iddia edilen Atatürk Bulvarındaki bir işyerine Kırıkkale Belediyesi KOSKİ Müdürlüğü tarafından 1904.86 lira su borcu çıkartıldı. Borç firmadan faizi ile birlikte talep edildi. Firma yetkilileri ise bir dilekçe i

?PES? DEDİRTECEK İŞLEM

Kırıkkale Belediyesi KOSKİ Müdürlüğü tarafından bir işyerine gönderilen su borcu bildirimi ?Pes? dedirtecek cinsten. Çünkü yüklü miktarda su kullandığı ileri sürülen işyeri su borcu tahakkuk ettiği belirtilen tarihlerde kapalı. Kırıkkale?de yaklaşık 2 yıldan bu yana kapalı olduğu ileri sürülen bir işyerine Kırıkkale Belediyesi KOKİ Müdürlüğü tarafından 1904.86 lira tutarında su borcu çıkartıldı. Borç firmadan faizi ile birlikte talep edildi. Firma yetkilileri ise iş yerinin 2 yıl önce işletmeye kapatıldığını hatta işyeri tabelalarının da kaldırıldığını belirterek bu durumun düzeltilmesi için KOSKİ Müdürlüğüne bir dilekçe ile başvurdular.

DÜZELTİLMESİ TALEP EDİLDİ

Firmanın yetkili müdürü Eyüp Tanrıverdi durumun düzeltilmesi için KOSKİ Müdürlüğüne müracaat ettiğinde borcun 1400 lirasının ödenmesi halinde borcun kapanacağı yönünde kendisine uyarıda bulunulduğunu belirterek bunun yasal hiçbir yönünün olmadığını söyledi. Aslında işyerinin 2 yıldan bu yana kapalı olmasından dolayı böyle bir borcun çıkartılmasının hiçbir yasal yönünün olmadığını bildiren Tanrıverdi Belediyeye yapılan başvuru kabul edilmez ise firmanın haklarını yasal yoldan arayacağını belirtti. Su borcunun tahakkuk edildiği tarihlerde işyerinin kapalı olduğunu ve hiç kullanılmadığını ileri süren Tanrıverdi kullanılmayan bir işyerinde su kullanılmasının mümkün olmadığını söyledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü