2 ölü 27 yaralı

2 ölü 27 yaralı

Kırıkkale`de meydana gelen trafik kazasında İran uyruklu bir otobüsün devrilmesi sonucu 2 ölü, 6`si ağır 27 kişi yaralandı. Meydana gelen kazada ölen ve yaralananların isimleri tespit edilmeye başlandı

İran’dan İstanbul’a gitmekte olan 51 13510 plakalı araç Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesi girişinde direksiyon hakimiyetini kaybederek, bariyerleri aşıp şarampole uçtu. Uçma sonunda yüksek gerilim hattının telleri koptu. Olayı gören vatandaşlar, ambulansa, itfaiyeye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik tedbiri alırken, çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Araştırmalarda bir İran vatandaşının yan yatan otobüsün içinde sıkışarak yaşamını yitirdiği tespit edildi. Bazı yaralıların uzuvları ise çevreye dağıldı. Yaralılar Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, Devlet Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildiler. Burada bir ağır yaralı vatandaş, bütün müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Ambulans ekipleri kopan uzuvları hastaneye nakletti. Ekipler, kaza yerinde geniş çaplı arama yaparak ölü ve yaralı aradı.

Kırıkkale Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, olay yerinde gelerek incelemelerde bulundu.Uzun, yaralıların Kırıkkale`deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığını Ankara`ya şu an itibariyle bir sevk düşünülmediğini söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama