2 GÜN İÇERİ GİREMEDİLER

2 GÜN İÇERİ GİREMEDİLER

Kırıkkale`nin Bahşılı ilçesinde, bir evin çatısına yuva yapan arıların saldırması nedeniyle ev sahipleri iki gün boyunca evlerine giremedi.

ARILAR EVİMİZE SALDIRDI

Rıfat Keleş, Aa muhabirine yaptığı açıklamada, arıların, evin çatısına yuva yapması dolayısıyla komşularıyla birlikte perişan olduklarını söyledi. Keleş, "Her gün eşlerimize ve çocuklarımıza saldıran arılar, evimize girmemize müsaade etmiyordu. Bayramın ilk günü evin çatısından odalara sızarak bize saldırmaya başladılar. Eşim Rahime Keleş`i arıların sokması dolayısıyla alerjisi olduğu için sağlık merkezine kaldırdık, ölümden döndü. Bahşılı Belediyesi`nden yardım istedik, olaya müdahale ederek bizi kurtardılar" dedi.

 

İLAÇLAMA YAPILDI

Bahşılı Belediyesi kurtarma ekip sorumlusu Osman Yaman ise, bu tür durumlarda genelde oğul veren bal arılarının saldırdıklarını ancak, bayan arılarıyla ilk kez karşılaştıklarını söyledi. Yaman, "Farklı kolonilerden aynı cins arılar iki ailenin çatısından içeri girerek ailelerin evlerine girmesine müsaade etmeyip saldırıda bulunmuş, evin hanımı ölümden dönmüş. Biz itfaiye ve fen işleri yardımları ile duruma müdahale ederek soba dumanı, ilaçlama ile müdahalede bulunduk. Temizlenmeyince farklı bir yöntemle hepsini teker tuzağa düşürmeye başladık. Bir şeffaf su bidonunun dört tarafı delinerek küçük borular yerleştirildi, ayrıca bidonun içerisine yerleştirilen çiğ tavuk eti ile arıları et kokusuna yönelmesine sebep olarak hepsi tuzağa girmeye başladı" dedi.

 

 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama