28 yıldır kayıp olan asker kardeşini arıyor

28 yıldır kayıp olan asker kardeşini arıyor

Kırıkkaleli Nermin Zorlu 1985 yılında askerliği sırasında meydana gelen bir deniz kazasında kaybolan kardeşi Recep Şahin'in bulunmasını istiyor. Eski Milletvekili Turan Kıratlı'ya durumunu anlatan acılı abla kardeşinin naaşının bulunmasını istedi.

SADECE KAYBOLDUĞUNU SÖYLEDİLER

Dernekteki şehit ablası Nermin Zorlu 1985 yılında askerlik görevi sırasında denizci olan kardeşi Recep Şahin’in bir tatbikat sırasında meydana gelen deniz kazasında kaybolduğunu belirterek Kıratlı’dan kardeşinin bulunması veya geride kalanlarına sahip çıkılması için yardım istedi. Acılı abla 28 yıldan bu yana kaybolan kardeşinden her an bir haber gelecekmiş gibi yaşadıklarını belirterek kardeşinin nasıl kaybolduğu veya cenazesinin ne olduğu yönünde bir bilgi alamadıklarını söyledi. 

GERİDE KALANLARA SAHİP ÇIKIN

Kardeşinin geride bir eş ve bir çocuk bıraktığını kaydeden acılı abla kardeşinin kaybolduğu sırada bir yaşında olan oğlu Mustafa Şahin’in de işsiz olduğunu söyledi. Tüm girişimlerinin boşa çıktığını sert ifadelerle dile getirmeye çalışan Nermin Zorlu “Kardeşimin bir mezarı bile yok. Nasıl kayboldu bunu bile bilmiyoruz. Bu devlet kardeşime sahip çıkamadı şimdi de yakınlarına sahip çıkmıyor, kardeşimin hiç olmazsa geride bıraktıklarına sahip çıkılmasını istiyoruz” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ