27 yıllık güven, ?Gürsoylar?

27 yıllık güven, ?Gürsoylar?

Kırıkkale?nin en eski İpragaz Baş Bayii ve tek ruhsatlı bayisi olan Gürsoylar, 27 yıllık hizmet kalitesini artırarak, 239m²?lik yeni binasına taşındı. Müşterilerine daha nezih ve rahat bir ortam sunan Gürsoylar da, LPG?den mutfak eşyasına, kömürden bisikl

MUTFAK TÜPÜ ALANA HEDİYESİ HAZIR

6 servis aracı ve 8 personeli ile Kırıkkale halkına hizmette sınır tanımayan Gürsoylar, 3 yıldır Kırıkkale?de bir ilki başarıyor ve müşterilerine hediyesiz satış yapmıyor. İpragaz Bayiliğinin yanı sıra kömür ardiyesi de bulunan Gürsoylar, tüm ürünlerde taksit tutarlarını ve taksit uzunluğunu müşterilerine bırakıyor. 14 yıldır hediye kampanyasını yürüten Gürsoylar, 12 kilogramlık mutfak tüpünü alana, mutfak eşyası hediye ediyor.

 

EN GEÇ 30 DAKİKA İÇİNDE SERVİS

Satışlarda her türlü kolaylığı sağladıklarını belirten İşletme sahiplerinden Fikret Gürsoy, tüm kredi kartlarının geçerli olduğunu söyledi. Fikret Gürsoy, ?Evlere serviste seyyar pos makinelerimizi müşterilerimize sunuyoruz ve ücreti diledikleri gibi ödüyorlar. Bizim hizmet anlayışımız müşteri memnuniyetinden gelir. Kaliteli ve uygun fiyatının yanı sıra hızlı servis bizim için çok önemli. En geç 30 dakika içinde müşterimize istediği ürünü iletiyoruz? dedi.

 

239M²?LİK YENİ BİNA

Ürün stokunu genişletmek ve müşterilerine daha iyi bir hizmet vermek için yeni bir bina inşa ettiklerini kaydeden Fikret Gürsoy, ?239m²?lik yeni binamıza taşındık. Burada daha refah bir ortam var. 3 kat olan binamız çağın teknolojisi ile inşa edildi. İpragaz Baş Bayiliği başta olmak üzere, Kömür Ofisimiz bulunuyor. Uygun fiyatlarla kömür satışı yapıyoruz. Kampanyalarımızı mevcut. Öte yandan beyaz eşya ve soba malzemeleri satışı yapıyoruz. Ürün satışları sonrası müşterilerimizi hediyesiz bırakmıyoruz? diye konuştu.

 

KAMPANYALI KÖMÜR FİYATLARI

27 yıllık hizmet anlayışı ile kurumsallaşma yolunda emin adım attıklarını belirten İşletme sahiplerinden Hikmet Gürsoy ise, ?Yeni 3 katlı binamızla müşterilerimize daha güzel hizmet verme amacında olacağız. Biz Gürsoylar olarak sattığımız tüm ürünlerde taksit tutarını ve aylık vadeleri her zaman müşterimize bırakıyoruz. Öte yandan Kömür satışlarımız sürmektedir. Kampanyalı fiyatlarla müşterilerimizi bekliyoruz? şeklinde konuştu.

 

MERKEZE ŞUBE HEDEFİ

Kurumsallaşma yolunda hızla ilerlediklerini belirten Hikmet Gürsoy, ?Gösterilen ilgiden çok memnunuz. Müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Biz Bahşılı ilçesinde de bir şubemiz ile hizmet veriyoruz. Yakında Kırıkkale?nin merkezine de şubeler açma hedefimiz var. Kurumsallaşma yolunda hızla ilerliyoruz. Bu yolda değerli müşterilimize hep kaliteyi tattıracağız? dedi. Gürsoylar, Yeni Mahalle Plevne Caddesi No:34?te hizmetini sürdürüyor.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı