250 bin kişinin dişi çekildi

250 bin kişinin dişi çekildi

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Murat Töredi, merkezlerinin açılış yılından bu yana 250 binden fazla diş çekildiğini söyledi. Töredi, diğer tedavi ve uygulamada da standartların üstünde bir performans sergilendiğini bildirdi.

NİTELİKLİ VE KALİTELİ TEDAVİ HİZMETİ
Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Murat Töredi, Diş Sağlığı Merkezlerinin her geçen gün modern hale gelerek Kırıkkale ve çevre el ve ilçelerden gelen Ağız Diş Hastalarına en iyi hizmeti vermek için çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Töredi açıklamasında, “Merkezimiz hasta yoğunluğu nedeniyle artan talebi karşılamak, bu talebe karşılık nitelikli ve kaliteli tedavi hizmeti verebilmek amacıyla İl Sağlık Müdürlüğümüzün katkılarıyla 20 ünite kapasiteden 30 ünite kapasiteye çıkarılmış olup, vardiya ve nöbet hizmetleri başlatılmış, aralıksız olarak haftanın her günü 35 diş hekimi 1 endodonti, 1 pedodonti ve 1 periodontoloji uzmanı, toplam 160 personelle hizmet verilmektedir” dedi.

EVDE TEDAVİ HİZMETİ VERİLİYOR
Dr Töredi, “Hastalarımız Alo 182’den randevu alarak hastanemizde beklemeden randevu saatinde gelerek tedavi olabilmektedir. Hasta yakınları için eğitici ve bilgilendirici yayınlar yapılmakta, merkezimize başvuran küçük hastalarımız için eğitimli personel ile oyun parkında hoş vakit geçirmeleri sağlanmaktadır. Merkezimizde hizmete giren tam donanımlı mobil diş hizmet aracı ile diş tedavi hizmetleri sunulurken bakıma muhtaç, spastik engelli, felçli, yatalak, özürlü kesmesiz vatandaşlarımız için evde tedavi hizmeti veriyoruz” diye konuştu.

ORTAKLAŞA ÇALIŞMALAR
Töredi konuşmasının devamında, “Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete girdiğinden bu güne kadar sürekli yenilikler ve teknoloji takviyeleri yapmakta olup, Başhekimimiz Prof. Dr. Adnan TEZEL İmplant (Vidalı Diş) ve Cerrahi müdahaleleri ile hastalarımıza hizmet sunmaktadır. Ameliyathane ile evde bakım sistemi kurulmuş, evde sağlık hizmetleri kapsamında 2 Hekim ile evde tedavi hizmeti verilmektedir. Ayrıca genel anestezi altında yapılan işlemler için Kırıkkale Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesi ile yapılan anlaşma çerçevesinde ortaklaşa hizmet sunulmaktadır” dedi.



İLHAT
10.05.2014 02:56:48
haber detayında 250 bin diş çekimi geçmiyor. rakam dogruysa felaket. en son yapılacak olanı en başta yapmışlar demektir.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ