23 Nisan, egemenliğin simgesidir

23 Nisan, egemenliğin simgesidir

MİLLİ İRADENİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIMDIR

23 Nisan, egemenliğin simgesidir

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Boyabatlı, 23 Nisan´ın Türkiye´ye ışık tuttuğunu ve bağımsızlığın timsali olduğunu söyledi.

DEMOKRASİNİN GÖSTERGESİ

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı 23 Nisan ile ilgili yaptığı açıklamada, tüm çocukların bayramını kutlayan Boyabatlı mesajında, ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın ve TBMM´nin 97. Yılının açılışının milletimizin, vatan ve bayrak sevgisinin, bağımsızlığa olan aşkının yanında başka milletlerin bağımsızlık mücadelelerine örnek olmuş, milli iradenin gerçekleştirilmesi yolunda emsal teşkil etmiştir. 23 Nisan demokrasinin, milli iradenin, millet egemenliğinin en bariz göstergesidir.?

GÜVENİN GÖSTERGESİ

?Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti´nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Bu günün çocuklarımıza armağan edilmesi, Türkiye´nin geleceği olan çocuklarına, gençlerine olan güvenini, umudunu gösterir. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyet´in temellerinin atıldığı bu anlamlı günde hem ülkemizdeki hem de Dünyanın dört bir yanından gelen misafir çocuklarımızın, ilimizdeki tüm çocukların ayrıca hastanemiz servisinde hasta yatan ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ