23 Nisan, dünya barışının tescilidir

23 Nisan, dünya barışının tescilidir

AZİM VE İNANCIN ZAFERİ

23 Nisan, dünya barışının tescilidir

MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı. Kaplan, mesajında ?Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´na kavuşmanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

AZİM VE İNANCIN ZAFERİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, yayınladığı yazılı mesajında ?Milli egemenliğe layık bir yaşam sürmenin en önemli gereğinin; hiçbir tehlikenin toplumsal birliğimiz karşısında muzaffer olamayacağı inancı ile Türkiye´yi müreffeh ülkeler seviyesine çıkarmak için gece-gündüz demeden çalışmalı, Milli egemenliğimizin en büyük sembolü olan TBMM´nin üstünde hiçbir gücün olamayacağını asla unutmamalıyız. Aziz milletimiz, en zor şartlar altında dahi azim ve inancını muhafaza ederek kazandığı bağımsızlık zaferinin ardından, kendi kaderini belirlemek üzere Büyük Millet Meclisi´ni kurmuş ve egemenlik haklarına kavuşmuştur? dedi.

SEVGİYİ VE DOSTLUK

Kaplan, açıklamasının devamında ?Atatürk, meclis açılış tarihi olan 23 Nisan´ın bayram olarak kutlanmasına karar vermiş, daha sonra bu bayramı Türk çocuklarına duyduğu güvenin bir ifadesi olarak tüm çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan´da ülkemizde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevgiyi, dostluğu ve dünya barışının önemini bir kez daha hatırlatma ve tüm dünya ülkelerince takdir edilmektedir. Dileğimiz tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde kardeşlik duyguları ile her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır. Son olarak tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını şahsım ve MÜSİAD camiası olarak kutlar, egemenlik yolunda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet dilerim? ifadelerine yer verdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ