22 ATT?YE COŞKULU KARŞILAMA

22 ATT?YE COŞKULU KARŞILAMA

Sağlık Sen Kırıkkale?de yeni göreve başlayan ve çoğu Kırıkkaleli olan 22 ATT Teknisyenlerine ?Hoş geldin ve hayırlı olsun? yemeği verdi.

İNSAN HAYATI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Yemeğe İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bedia Türkyılmaz, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Fatma Sönmez, 112 Şube Müdürü Dr. Engin Gençay, Şube Başkanı Murat Çaykara ve yönetim kurulu katıldı. Yemek Sinevizyon gösterisiyle başladı. 2 saat süren toplantıda, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bedia Türkyılmaz yeni göreve başlayan Acil Tıp Teknisyenlerine görevlerinde başarılar diledi. Türkyılmaz, hayatın zorluklalara dolu olduğunu bu zorluğun yeni başladığını özellikle sağlık konusunda hatanın yeri olmadığını insan hayatının her şeyden önce geldiğini belirtti. Türkyılmaz, ?Bu yemeği düzenleyerek bizleri bir araya getiren sendika yönetimine teşekkürler ederim? diye konuştu.

 

ÇAYKARA, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER

Şube Başkanı Murat Çaykara ise Sağlık-Sen?in seçimden bugüne kadar yapmış oldukları hizmetler, çalışmaları, eğitimleri, sendikanın katkıları ve yetki ayına yaklaşıldığı şu günlerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sendikanın yeni dönemdeki hedefleri üzerinde de duran Başkan Murat Çaykara, ?Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yetkili sendikası olarak, hem çalışanların hem de halkımızın sağlıklı, mutlu ve onurlu bir hayat sürmelerini sağlayacak adil ve sosyal bir devlet düzeninin kurulması için mücadele ediyoruz? açıklamasında da bulundu.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ