20 yılık sorunlar çözüme kavuştu

20 yılık sorunlar çözüme kavuştu

BAŞKAN HALK GÜNÜNE KATILDI

20 yılık sorunlar çözüme kavuştu

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye Meclis toplantı salonunda düzenlenen Halk Günü etkinliğine katıldı.

TAPU SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİ MUTLU ETTİ

Etkinliğe ayrıca, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri de katılarak vatandaşların sıkıntılarını dinlediler. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, vatandaşlardan gelen taleplerin çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. 20 yıllık tapu sorununun çözüme kavuşturmasından dolayı Saygılı'ya teşekkür eden vatandaşlar böyle bir etkinliği düzenlemesinden dolayı da mutlu olduklarını belirttiler. Saygılı tüm sorunların genelde 20 yıllık olduğu belirterek bu sorunları çözmek için çalıştıklarını belirtti.

ÖNEMLİ SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU

Saygılı, 2014 yılının Kasım ayı içerisinde 20 yıldır çözülemeyen Kırıkkale Belediye hisselerinin üzerindeki haciz şehri işlemleri, Kırıkkale Ticaret Odasından tüm belediyesine ait taşınmaz gayrimenkullerin fiyat tespiti, Kaletepe Vergi Dairesi, Irmak Vergi Dairesi ve en önemlisi Sosyal Güvenlik Kurumu ile yapılan titiz ve başarılı çalışma sonucu haciz kaldırma yazıları ile icra müdürlüklerindeki tüm icralar kaldırılarak Tapu Sicil Müdürlüğüne teslim edildiğini ve bu sayede vatandaşlarımızın 20 yıllık mağduriyetin giderildiğini belirtti.

VATANDAŞIN MUTLULUĞU YETER

Çalışmaların bu yönde devam edeceğini belirten Saygılı, Vatandaşlarımızın bize Allah razı olsun demesi yeter vatandaşlarımızdan tek beklentimiz bu, onun için gayretle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü