2023´e koşan bir teşkilat yapısı oluşturacağız

2023´e koşan bir teşkilat yapısı oluşturacağız

15 TEMMUZ OLAYLARI YÜZÜNDEN GEÇEN YIL YAPILAMAMIŞTI

2023´e koşan bir teşkilat yapısı oluşturacağız

AK Parti´nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti´de kongre sürecinin devam ettiğini, bu süreçle birlikte daha dinamik ve 2023 hedeflerine koşan bir teşkilat yapısını inşa edeceklerini söyledi.

GEÇEN YIL YAPILACAKTI

Kırıkkale´de yerel yönetimlere yönelik toplantıya katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Toplantının aslında geçen sene planlandığını fakat yapılamadığını belirtti. Bolu ve Düzce ziyaretlerinden sonra, ?darbe oluyor? uyarısıyla Ankara´ya dönmek zorunda kaldığını ifade eden Kaya, ?16 Temmuz günü burada olacaktım, başkanımızla programı yapmış, çerçevesini de belirlemiştik, fakat hain darbe girişimi sebebiyle bugüne kaldı. 15 Temmuz´un 1. yıldönümünde 250 şehidimize Allah´tan rahmet, 2 bin 193 gazimize Cenab-ı Allah´tan şifa diliyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bu ülke uğruna, bu din uğruna, bu millet uğruna canını feda eden bütün şehitlerimizi de saygıyla anıyoruz. Hepsinin mekânının cennet olmasını temenni ediyorum? dedi.  

TEŞKİLATLAR GÖZDEN GEÇİRİLECEK

Bu toplantıyla belediye teşkilat ilişkileriyle ilgili daha ahenkli, daha başarılı hizmetler sunmanın yollarını, yöntemlerini belirlemek olduğunu kaydeden AK Parti Genel Baykan Yardımcısı Erol Kaya, ?Amacımız, çabamız, neler yapabileceğimizi istişare etmek, aynı zamanda belediyelerimizin gerek kurumsal performansları, gerekse siyasal anlamdaki çalışmalarını ve teşkilatla ilgili uyumlarını gözden geçirmek. Sayın Cumhurbaşkanımız metal yorgunluğundan bahsetti. Kırıkkale gibi bir yerde çelik gibi bir teşkilatımız ve belediye başkanlarımız var olduğuna inanan bir insanım. Ümit ediyorum ki başarılı bir toplantı yapacağız. Malum hükümetimiz de Bakanlar Kuruluyla ilgili bir değişiklik yapıldı, Cenab-ı Hak, yeni göreve getirilen bakanlarımıza hayırlı hizmetler nasip eylesin. Bugüne kadar görev yapan bakanlarımıza da teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz" diye konuştu.

2023 HEDEFLERİNE KOŞAN BİR TEŞKİLAT YAPISI OLUŞTURACAĞIZ

AK Parti teşkilatlarında devam eden kongre hazırlıkları hakkında da bilgi veren Kaya, delege seçimlerinin teşkilatların çoğunda tamamlandığının altını çizerek, "5 binin altındaki beldelerde kongre yapılmıyor, atama yapılıyor, bunlar yapıldı. Şimdi 5 binin üzerindeki beldelerimizin, bütün ilçelerimizin kongre süreçlerine artık Bismillah dedik ve başladık. Arkasından da il kongrelerimiz başlayacak. Sanırım 2018 Ocak veya Şubat gibi de il kongrelerini de tamamlamış oluruz. AK Parti´nin 6. Büyük Olağan Kongresinin süreci 2018´de gerçekleşmiş olacak. Daha dinamik, daha zinde ve 2023 hedeflerine koşan bir teşkilat ve bir yerel yönetimi hep birlikte inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.

Haber: Murat Karadağ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız